Повезане вести

Пешић: Имам неке друге планове у животу, желим нешто друго да радим

Политика 05.10.2024
Имам неке друге планове у животу, желим нешто друго да радим. Немам 57 него 75 година. Не осећам апсолутно никакву обавезу ни према коме, изјавио је данас Светислав Пешић о могућности да у будућности настави да буде селектор… »
Пешић саопштио одлуку човићу: Ево шта је одлучио трофејни стручњак!(фото)(видео)

Пешић саопштио одлуку човићу: Ево шта је одлучио трофејни стручњак!(фото)(видео)

Хот спорт 05.10.2024
Нови председник, нови селектор! Светислав Пешић, како ствари стоје и бивши селектор кошаркашке репрезентације Србије, и даље остаје при својој одлуци да се не врати на место тренера националног тима. Пешић је недавно у Паризу… »
Пешић остаје селектор? Огласио се популарни Кари, ствари су сада јасније!

Пешић остаје селектор? Огласио се популарни Кари, ствари су сада јасније!

Вечерње новости 05.10.2024
Доскорашњи селектор кошаркаша Србије, Светислав Пешић није променио свој став поводом останка на клупи националног тима. ФОТО: Тањуг/АП Светислав Пешић је недавно у Паризу освојио бронзано медаљу са "орловима", а наконтга му… »
Светислав Пешић причао са Човићем о повратку на клупу репрезентације: Имам неке друге планове у животу

Светислав Пешић причао са Човићем о повратку на клупу репрезентације: Имам неке друге планове у животу

Данас 05.10.2024
Светислав Пешић, доскорашњи селектор кошаркаша Србије, није променио свој став поводом останка на клупи националног тима. „Имам неке друге планове у животу желим нешто друго да радим. Немам 57 него 75 година. Не осећам апсолутно… »
Пешић открио да ли остаје селектор Србије, мучи га однос са играчима

Пешић открио да ли остаје селектор Србије, мучи га однос са играчима

Нова 05.10.2024
: Светислав Пешић, легендарни кошаркашки тренер, ближи је одлуци да се не врати на место селектора кошаркашке репрезентације Србије. „Имам неке друге планове у животу желим нешто друго да радим. Немам 57 него 75 година. Не осећам… »

Вести онлине 05.10.2024
“Имам неке друге планове у животу, желим нешто друго да радим. Немам 57 него 75 година. Не осећам апсолутно никакву обавезу ни према коме”, изјавио је данас Светислав Пешић о могућности да у будућности настави да буде селектор… »
Пешић открио да ли ће водити Орлове и детаље разговора са Човићем

Пешић открио да ли ће водити Орлове и детаље разговора са Човићем

Спортски журнал 05.10.2024
”Имам неке друге планове у животу, желим нешто друго да радим”. - Имам неке друге планове у животу, желим нешто друго да радим. Немам 57 него 75 година. Не осећам апсолутно никакву обавезу ни према коме - изјавио је данас… »
Пешић: "Нови председник, нови селектор"

Пешић: "Нови председник, нови селектор"

Спортске.нет 05.10.2024
Доскорашњи селектор кошаркаша Србије Светислав Пешић није променио свој став поводом останка на клупи националног тима. "Имам неке друге планове у животу желим нешто друго да радим. Немам 57 него 75 година. Не осећам апсолутно… »
Шок! Пешић неће остати селектор Србије: "Причао сам са Човићем, смета ми само једно"

Шок! Пешић неће остати селектор Србије: "Причао сам са Човићем, смета ми само једно"

Мондо 05.10.2024
Светислав Пешић открио је да је обавио разговор са Небојшом Човићем у вези са останком на месту селектора Србије. Светислав Пешић (не)остаје на клупи репрезентације Србије! Искусни стручњак открио је да је обавио разговоре са… »
Пешић о повратку на клупу Србије: "Нови председник, нови тренер"

Пешић о повратку на клупу Србије: "Нови председник, нови тренер"

Б92 05.10.2024
Светислав Пешић, доскорашњи селектор кошаркаша Србије, није променио свој став поводом останка на клупи националног тима. Пешић је недавно у Паризу освојио бронзано одличје са "орловима", а недавно му је истекао уговор са… »
Пешић: Рекао сам Човићу – нови председник, нови и селектор

Пешић: Рекао сам Човићу – нови председник, нови и селектор

Спорт клуб 05.10.2024
Светислав Пешић, доскорашњи селектор Кошаркашке репрезентације Србије, у Јутарњем програму Спорт клуба је говорио о могућности да и у будућности предводи национални тим. Чувени стручњак је на неки начин ставио до знања да… »

Вести дана »