Повезане вести
Почиње Дечја недеља
ОК радио 05.10.2024
Под слоганом “Ја сам дете имам план: толеранција и љубав за сваки дан“ у Врању ће од 7. до 11. октобра бити одржана традиционална Дечја недеља. Први дан манифестације биће у знаку најаве и промоције “Дечје недеље”, те ће… »
Дечија недеља у Библиотеци за ученике свих бујановачких школа и најмлађе из вртића
Бујановачке 05.10.2024
Бујановац, 5. октобар 2024. – Под слоганом „Ја сам дете, имам план: Толеранција и љубав за сваки дан!“ од понедељка (7. октобар) до петка (11. октобар) биће обележена Дечија недеља у бујановачкој библиотеци „14. новембар“, у… »
Дечија недеља у Народном музеју – Креативне радионице за најмлађе
Ритам града Кг 05.10.2024
У оквиру одржавања Дечје недеље, ове године под слоганом „Ја сам дете, имам план: толеранција и љубав за сваки дан!“, Народни музеј Шумадије из Крагујевца, од 7. до 11. октобра у Амиџином конаку, организује бесплатне… »
Вести дана »
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 3 сатајош 29 повезаних
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 3 сатајош 42 повезане
Софронијевић: Велико интересовање за легализацију, већ стигло више од 7.000 пријава
РТВ пре 57 минутајош 120 повезаних
НБС: Нема проблема са снабдевеношћу евром на девизном тржишту, курс динара није угрожен
РТВ пре 2 сатајош 22 повезане