Повезане вести
"Отац није хтео ни да ме виви ни да ме чује кад сам се удала" Наталија Трик ФКС открила болне детаље из живота: Питао је што…
Курир 05.10.2024
Певачица Наталија Ибраимов, познатија као Наталија Трик ФКС, по музичкој и денсерској групи у којој је годинама са супругом Санијем, увек је била насмејана и позитивна, те је јавност одувек мислила да је њен живот савршен и да… »
"Кад сам се удала тата са мном није причао месец дана. Није хтео ни да ме чује, ни види": Певачица (53) је годинама о овоме…
Блиц 05.10.2024
Певачица групе Трик ФКС, Наталија Ибраимов (53), на сцени је са супругом Санијем већ деценијама. Иако не прича пуно о приватном животу, Наталија је недавно отворила душу о приватном животу и открила детаљ о ком је годинама… »
Вести дана »
Понош: Вучић према Мађару као према Пицули, то није добро за добросуседске односе
Бета пре 3 сатајош 26 повезаних
Брисел одмах кренуо са уценама: Мађару стигло 27 задатака од ЕУ
Вечерње новости пре 4 сатијош 41 повезана
Дубаи "срушио" Будућност , "заборавио" Големца и закомпликовао ствари у АБА
Б92 пре 3 сатајош 58 повезаних
Путеви Србије: Спремно дочекујемо појачан интензитет саобраћаја након ускршњих празника
РТВ пре 9 сатијош 23 повезане
БЛОГ УЖИВО: Трамп покренуо поморску блокаду Ирана; Золфакари упозорава да ниједна лука неће бити безбедна, Пакистан тврди да се примирје одржава
Инсајдер пре 2 сатајош 123 повезане