Povezane vesti
„Moj muž je sultan, ima još 147 žena“: Jelena Bin Drai otkrila detalje iz braka sa bogatim šeikom
Nova 05.10.2024
: Bivša srpska manekenka Jelena bin Drai, danas poznata kao najbogatija Srpkinja, udata je za bogatog arapskog biznismena, a jednom prilikom je otkrila kako njihov brak zapravo izgleda. Rođena kao Jelena Jakovljević, manekenka nije imala glamurozan život… »
"Moj muž je sultan, ima još 147 žena": Jelena Bin Drai otkrila detalje iz braka sa prebogatim šeikom - ovako su se upoznali…
Blic 04.10.2024
Bivša srpska manekenka Jelena bin Drai, danas poznata kao najbogatija Srpkinja, udata je za bogatog arapskog biznismena, a jednom prilikom je otkrila kako njihov brak zapravo izgleda. Rođena kao Jelena Jakovljević, manekenka nije imala glamurozan život… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 1 satjoš 28 povezanih
Bela kuća: Donald Tramp nije planirao da ove nedelje putuje u Pariz, na hitni samit Grupe 7
N1 Info pre 1 satjoš 35 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 11 minutajoš 57 povezanih
Novi napad botova na naloge Nova.rs, N1, Nova TV, Danas i Radar: Broj pratilaca enormno raste
Nova pre 5 satijoš 6 povezanih
Uživo: Počeo duel Srbije protiv Crne Gore, Delfini su prvi u grupi i idu na Italijane ili Hrvate!
Sputnik pre 11 minutajoš 37 povezanih