Повезане вести

Раде Богдановић оплео по Партизану: "Појачања као да су им из избегличког центра, а дају милионе за њих"

Раде Богдановић оплео по Партизану: "Појачања као да су им из избегличког центра, а дају милионе за њих"

Телеграф 05.10.2024
Препоручујемо. Некадашњи фудбалер, а данас многима омиљени стручни коментатор са РТС-а, Раде Богдановић, познат је у јавности као неко ко без длаке на језику прича о свим дешавањима у нашем фудбалу. Тако је без устручавања… »
Раде склоњен због тога шта је причао о звезди: Ево засто Сарајлија више неће да коментарише црвено-беле!

Раде склоњен због тога шта је причао о звезди: Ево засто Сарајлија више неће да коментарише црвено-беле!

Хот спорт 05.10.2024
Раде јасно отркио шта се дешавало! Бивши фудбалер, а сада најчувенији стручни консултант РТС-а за многе утакмице, Раде Богдановић гостовао је на ТВ Прва где је говорио о многим темама. Свакако незаоблиазна тема је Црвена звезда… »
Богдановић без длаке на језику:“Клуб на ивици пропасти, ни Милошевић нема чаробни штапић“!

Богдановић без длаке на језику:“Клуб на ивици пропасти, ни Милошевић нема чаробни штапић“!

Хот спорт 05.10.2024
Раде без пардона о стању унутар Партизана! Бивши фудбалер, а сада најчувенији стручни консултант РТС-а за многе утакмице, Раде Богдановић гостовао је на ТВ Прва где је говорио о многим темама. И поново, био је оштар када се… »
"Замерио сам се Звезди, па су ме склонили": Раде Богдановић открио шта му нису опростили!

"Замерио сам се Звезди, па су ме склонили": Раде Богдановић открио шта му нису опростили!

Мондо 05.10.2024
Некадашњи фудбалер Раде Богдановић тврди да је Звезда утицала на одлуку да више не анализира утакмице црвено-белих. Фудбалери Црвене звезде ове сезоне играју у Лиги шампиона, а иако воли да изложи своје мишљење о свим… »
Раде Богдановић открио зашто више не коментарише Звезду: "Замерио сам се, због овога су ме склонили"

Раде Богдановић открио зашто више не коментарише Звезду: "Замерио сам се, због овога су ме склонили"

Телеграф 05.10.2024
Препоручујемо. Бивши фудбалер, а сада стручни консултант РТС-а за многе утакмице, Раде Богдановић, гостовао је на ТВ Прва, где је причао о многим темама. Дотакао се репрезентације и односа између Душана Влаховића и селектора… »
Раде Богдановић нахвалио Влаховића, па открио зашто није на списку репрезентације и окривио Пиксија за то

Раде Богдановић нахвалио Влаховића, па открио зашто није на списку репрезентације и окривио Пиксија за то

Телеграф 05.10.2024
Препоручујемо. Бивши фудбалер, а сада стручни констултант РТС-а за коментарисање утакмица, Раде Богдановић, био је гост јутарњег програма на Првој телевизији, где је причао о многим темама. Једна од њих била је и… »
Раде Богдановић: "Партизан даје милионе за играче из избегличког центра, биће гори него Хајдук!"

Раде Богдановић: "Партизан даје милионе за играче из избегличког центра, биће гори него Хајдук!"

Спортске.нет 05.10.2024
Он је после Црвене звезде говорио и о актуелном стању у Партизану. "Партизан ће бити гори него Хајдук! Партизану фали домаћин. Да макар радници офарбају ограду ону јер вам не требају милиони да све буде уредно и чисто. То им… »
Раде Богдановић: "Звезди сам се замерио, па ме склонили! Има ту меса за анализу..."

Раде Богдановић: "Звезди сам се замерио, па ме склонили! Има ту меса за анализу..."

Спортске.нет 05.10.2024
Након излагања о репрезентацији Србије, он је говорио и о наступима Црвене звезде у Лиги шампиона. Богдановић сматра да су га склонили од анализе Црвене звезде јер им се, тврди, замерио. "Доста пратим медије, утакмице… »

Вести дана »