Povezane vesti

Rade Bogdanović opleo po Partizanu: "Pojačanja kao da su im iz izbegličkog centra, a daju milione za njih"

Rade Bogdanović opleo po Partizanu: "Pojačanja kao da su im iz izbegličkog centra, a daju milione za njih"

Telegraf 05.10.2024
Preporučujemo. Nekadašnji fudbaler, a danas mnogima omiljeni stručni komentator sa RTS-a, Rade Bogdanović, poznat je u javnosti kao neko ko bez dlake na jeziku priča o svim dešavanjima u našem fudbalu. Tako je bez ustručavanja pričao o reprezentaciji… »
Rade sklonjen zbog toga šta je pričao o zvezdi: Evo zasto Sarajlija više neće da komentariše crveno-bele!

Rade sklonjen zbog toga šta je pričao o zvezdi: Evo zasto Sarajlija više neće da komentariše crveno-bele!

Hot sport 05.10.2024
Rade jasno otrkio šta se dešavalo! Bivši fudbaler, a sada najčuveniji stručni konsultant RTS-a za mnoge utakmice, Rade Bogdanović gostovao je na TV Prva gde je govorio o mnogim temama. Svakako nezaobliazna tema je Crvena zvezda koja je odigrala dva meča… »
Bogdanović bez dlake na jeziku:“Klub na ivici propasti, ni Milošević nema čarobni štapić“!

Bogdanović bez dlake na jeziku:“Klub na ivici propasti, ni Milošević nema čarobni štapić“!

Hot sport 05.10.2024
Rade bez pardona o stanju unutar Partizana! Bivši fudbaler, a sada najčuveniji stručni konsultant RTS-a za mnoge utakmice, Rade Bogdanović gostovao je na TV Prva gde je govorio o mnogim temama. I ponovo, bio je oštar kada se dotakao kluba iz Humske, za… »
"Zamerio sam se Zvezdi, pa su me sklonili": Rade Bogdanović otkrio šta mu nisu oprostili!

"Zamerio sam se Zvezdi, pa su me sklonili": Rade Bogdanović otkrio šta mu nisu oprostili!

Mondo 05.10.2024
Nekadašnji fudbaler Rade Bogdanović tvrdi da je Zvezda uticala na odluku da više ne analizira utakmice crveno-belih. Fudbaleri Crvene zvezde ove sezone igraju u Ligi šampiona, a iako voli da izloži svoje mišljenje o svim fudbalskim temama, nekadašnji… »
Rade Bogdanović otkrio zašto više ne komentariše Zvezdu: "Zamerio sam se, zbog ovoga su me sklonili"

Rade Bogdanović otkrio zašto više ne komentariše Zvezdu: "Zamerio sam se, zbog ovoga su me sklonili"

Telegraf 05.10.2024
Preporučujemo. Bivši fudbaler, a sada stručni konsultant RTS-a za mnoge utakmice, Rade Bogdanović, gostovao je na TV Prva, gde je pričao o mnogim temama. Dotakao se reprezentacije i odnosa između Dušana Vlahovića i selektora Dragana Stojkovića Piksija… »
Rade Bogdanović nahvalio Vlahovića, pa otkrio zašto nije na spisku reprezentacije i okrivio Piksija za to

Rade Bogdanović nahvalio Vlahovića, pa otkrio zašto nije na spisku reprezentacije i okrivio Piksija za to

Telegraf 05.10.2024
Preporučujemo. Bivši fudbaler, a sada stručni konstultant RTS-a za komentarisanje utakmica, Rade Bogdanović, bio je gost jutarnjeg programa na Prvoj televiziji, gde je pričao o mnogim temama. Jedna od njih bila je i reprezentacija Srbije, koja će igrati… »
Rade Bogdanović: "Partizan daje milione za igrače iz izbegličkog centra, biće gori nego Hajduk!"

Rade Bogdanović: "Partizan daje milione za igrače iz izbegličkog centra, biće gori nego Hajduk!"

Sportske.net 05.10.2024
On je posle Crvene zvezde govorio i o aktuelnom stanju u Partizanu. "Partizan će biti gori nego Hajduk! Partizanu fali domaćin. Da makar radnici ofarbaju ogradu onu jer vam ne trebaju milioni da sve bude uredno i čisto. To im treba za početak. Otišli su… »
Rade Bogdanović: "Zvezdi sam se zamerio, pa me sklonili! Ima tu mesa za analizu..."

Rade Bogdanović: "Zvezdi sam se zamerio, pa me sklonili! Ima tu mesa za analizu..."

Sportske.net 05.10.2024
Nakon izlaganja o reprezentaciji Srbije, on je govorio i o nastupima Crvene zvezde u Ligi šampiona. Bogdanović smatra da su ga sklonili od analize Crvene zvezde jer im se, tvrdi, zamerio. "Dosta pratim medije, utakmice, komentarišem sve i žao mi je što… »

Vesti dana »

Kratak predah od padavina, uz razvedravanje raste i temperatura

Kratak predah od padavina, uz razvedravanje raste i temperatura

Glas Zaječara pre 42 minutajoš 15 povezanih
Izrael se priprema za oslobađanje talaca posle odgovora Hamasa

Izrael se priprema za oslobađanje talaca posle odgovora Hamasa

Radio sto plus pre 32 minutajoš 8 povezanih
AMSS: Kolovozi mokri, usporena vožnja

AMSS: Kolovozi mokri, usporena vožnja

Danas pre 32 minutajoš 7 povezanih