Povezane vesti
Mićo je živa legenda Srbije: Izvodi salto na drvetu, visi naopačke sa bandere i tvrdi da mu ova biljka daje snagu
Blic 05.10.2024
Živa legenda svog kraja, Miroslav Jevtić iz sela Sikirica nadomak Paraćina, sedmu deceniju gazi sa takvom lakoćom kao da je dečkić. Nadaleko je poznat i po svom nadimku Mićo Akrobata i to sa pravom, jer ovaj čovek više svog života je proveo… »
Visi naopačke sa bandere, radi salto na velikim visinama, a ima 70 godina FOTO
B92 05.10.2024
Živa legenda svog kraja, Miroslav Jevtić iz sela Sikirica nadomak Paraćina, većinu života je proveo izvodeći razne akrobacije i penjući se po drveću, zbog čega su ga prozvali Mićo Akrobata. "Majka mi je rekla da kad sam bio mali, glavom sam… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 56 minutajoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Vučinić: Papović nije član SNS, u Skupštinu Novog Sada stigao zahtev za razrešenje
Blic pre 5 satijoš 2 povezane