Povezane vesti

Zaradio četiri miliona evra, pa proglasio bankrot: "Sramota me je da kažem gde živim"

Zaradio četiri miliona evra, pa proglasio bankrot: "Sramota me je da kažem gde živim"

Mondo 05.10.2024
Igrač sunkera Mark Alen ispričao je zbog čega je proglasio bankrot iako je zaradio četiri miliona evra... Kada spomenete snuker kao sport, prva asocijacija svih verovatno je Roni O'Saliven i to sa pravom, on je verovatno i najbolji ikada kada je reč… »
„Sramota me je da kažem gde živim“: Zaradio 4.000.000, pa proglasio bankrot i sve priznao

„Sramota me je da kažem gde živim“: Zaradio 4.000.000, pa proglasio bankrot i sve priznao

Nova 05.10.2024
: Mark Alen, jedan od najboljih snuker igrača na svetu, osvojio je ukupno 11 velikih titula u karijeri, a samo od nagradnih fondova je do 2022. zaradio 4.000.000 evra. Ipak, tada je morao da proglasi bankrot. Sve se desilo tokom 2022. godine, pošto od… »
"Zaradio sam 4 miliona i bankrotirao, sramota me je da kažem gde danas živim": Teški dani za sportsku zvezdu

"Zaradio sam 4 miliona i bankrotirao, sramota me je da kažem gde danas živim": Teški dani za sportsku zvezdu

Telegraf 05.10.2024
Preporučujemo. Zovu ga "Pištolj" zbog svoje preciznosti i sjajnog osećaja koji poseduje, ove godine je čak bio i na prvom mestu svetske liste, ali nije mu u životu išlo baš toliko glatko u poslednjih par godina. Mark Alen je jedan od najboljih… »

Vesti dana »