Povezane vesti
Zaradio četiri miliona evra, pa proglasio bankrot: "Sramota me je da kažem gde živim"
Mondo 05.10.2024
Igrač sunkera Mark Alen ispričao je zbog čega je proglasio bankrot iako je zaradio četiri miliona evra... Kada spomenete snuker kao sport, prva asocijacija svih verovatno je Roni O'Saliven i to sa pravom, on je verovatno i najbolji ikada kada je reč… »
„Sramota me je da kažem gde živim“: Zaradio 4.000.000, pa proglasio bankrot i sve priznao
Nova 05.10.2024
: Mark Alen, jedan od najboljih snuker igrača na svetu, osvojio je ukupno 11 velikih titula u karijeri, a samo od nagradnih fondova je do 2022. zaradio 4.000.000 evra. Ipak, tada je morao da proglasi bankrot. Sve se desilo tokom 2022. godine, pošto od… »
"Zaradio sam 4 miliona i bankrotirao, sramota me je da kažem gde danas živim": Teški dani za sportsku zvezdu
Telegraf 05.10.2024
Preporučujemo. Zovu ga "Pištolj" zbog svoje preciznosti i sjajnog osećaja koji poseduje, ove godine je čak bio i na prvom mestu svetske liste, ali nije mu u životu išlo baš toliko glatko u poslednjih par godina. Mark Alen je jedan od najboljih… »
Vesti dana »
Palma je dugo tražio lek za tešku bolest: Otkrio prijateljima da će uskoro umreti, ovako se oprostio od njih
Telegraf pre 6 satijoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 6 satijoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 9 satijoš 2 povezane
Zaplenjeno pet tona kokaina: Belgijska policija otkrila drogu u luci Antverpen, uhapšeno 8 osoba
Blic pre 8 satijoš 1 povezana