Повезане вести

"Чула сам вриске мужа и ћерке, свекрву још нису нашли": Потресна исповест Лејле коју је вода умало прогутала у рођеној кући…

"Чула сам вриске мужа и ћерке, свекрву још нису нашли": Потресна исповест Лејле коју је вода умало прогутала у рођеној кући…

Блиц 05.10.2024
Лејла Залихић, мештанка Бутуровић Поља, једна је од оних који су преживели драматичне поплаве у Босни и Херцеговини. Њена прича о борби за живот леди крв у жилама. - Не знам колико је сати било, можда пола 12. Муж… »
Спасла ћерку из стравичне бујице: Потресна исповест мештанке о хорору који је погодио БиХ - "Кућа се срушила, а и ми смо…

Спасла ћерку из стравичне бујице: Потресна исповест мештанке о хорору који је погодио БиХ - "Кућа се срушила, а и ми смо…

Вечерње новости 05.10.2024
ЛЕЈЛА Залихић, мештанка Бутуровић Поља, једна је од оних који су преживели трагедију која је задесила БиХ. Међутим, њена прича о борби за живот леди крв у жилама. Фото: Принтскрин/јутјуб/Друштвене мреже - Не знам колико је сати… »
Чула сам вриске мужа и ћерке, кућа се заљуљала и срушила, ми смо пропали: Лејла о паклу у поплавама у БиХ

Чула сам вриске мужа и ћерке, кућа се заљуљала и срушила, ми смо пропали: Лејла о паклу у поплавама у БиХ

Телеграф 05.10.2024
Препоручујемо. Лејла Залихић, мештанка Бутуровић Поља, једна је од оних који су преживели трагедију која је задесила БиХ. Међутим, њена прича о борби за живот леди крв у жилама. "Не знам колико је сати било, можда пола 12. Муж… »

Вести дана »