Повезане вести

Макрон позива на заустављање испоруке оружја Израелу

Радио 021 05.10.2024
Француски председник Емануел Макрон заложио се данас за заустављање испоруке оружја Израелу које се користи у сукобу у Гази. "Мислим да је данас приоритет да се вратимо политичком решењу, да престанемо да испоручујемо оружје… »
Макрон: Приоритет је повратак на политичко решавање конфликта на Блиском Истоку

Макрон: Приоритет је повратак на политичко решавање конфликта на Блиском Истоку

Политика 05.10.2024
ПАРИЗ – Председник Француске Емануел Макрон изјавио је данас у интервјуу емитованом на радију Франс Антер да је "приоритет повратак политичком решавању" конфликта на Блиском Истоку. Председник Француске је том приликом затражио… »
Либан не може постати нова Газа: Макрон тражи прекид испоруке оружја Израелу

Либан не може постати нова Газа: Макрон тражи прекид испоруке оружја Израелу

Данас 05.10.2024
Француски председник Емануел Макрон заложио се данас за заустављање испоруке оружја Израелу које се користи у сукобу у Гази. „Мислим да је данас приоритет да се вратимо политичком решењу, да престанемо да испоручујемо оружје… »

Нова 05.10.2024
: Француски председник Емануел Макрон заложио се данас за заустављање испоруке оружја Израелу које се користи у сукобу у Гази. „Мислим да је данас приоритет да се вратимо политичком решењу, да престанемо да испоручујемо оружје… »

Н1 Инфо 05.10.2024
Француски председник Емануел Макрон заложио се данас за заустављање испоруке оружја Израелу које се користи у сукобу у Гази. „Мислим да је данас приоритет да се вратимо политичком решењу, да престанемо да испоручујемо оружје… »

Инсајдер 05.10.2024
Француски председник Емануел Макрон заложио се данас за заустављање испоруке оружја Израелу које се користи у сукобу у Гази. 'Мислим да је данас приоритет да се вратимо политичком решењу, да престанемо да испоручујемо оружје… »
Макрон каже "доста је": Француски председник против испоручивања оружја Израелу

Макрон каже "доста је": Француски председник против испоручивања оружја Израелу

Курир 05.10.2024
Француски председник Емануел Макрон заложио се данас за заустављање испоруке оружја Израелу које се користи у сукобу у Гази. - Мислим да је данас приоритет да се вратимо политичком решењу, да престанемо да испоручујемо оружје… »

Нови магазин 05.10.2024
Француски председник Емануел Макрон заложио се данас за заустављање испоруке оружја Израелу које се користи у сукобу у Гази. "Мислим да је данас приоритет да се вратимо политичком решењу, да престанемо да испоручујемо оружје… »

Вести дана »