Повезане вести
Књижаре, неодољиве Меке које не губе чар: Срећан им њихов дан
BBC News 05.10.2024
Светски дан књижара обележава се 5. октобра и најмлађа и најстарија новинарка ББЦ-ја на српском откривају зашто их обожавају. Можда вам се чини да ама баш све на свету има сопствени дан, заслужено или не. (Рођен)дан књижара је… »
Данас 05.10.2024
Можда вам се чини да ама баш све на свету има сопствени дан, заслужено или не. (Рођен)дан књижара је у групи слављеника који више него заслужују да им честитамо, па су наше новинарке – најмлађа и најстарија у редакцији ББЦ-ја… »
НИН 05.10.2024
Можда вам се чини да ама баш све на свету има сопствени дан, заслужено или не. (Рођен)дан књижара је у групи слављеника који више него заслужују да им честитамо, па су наше новинарке - најмлађа и најстарија у редакцији ББЦ-ја… »
Радио 021 05.10.2024
Светски дан књижара обележава се 5. октобра и најмлађа и најстарија новинарка ББЦ-ја на српском откривају зашто их обожавају. ББЦ Можда вам се чини да ама баш све на свету има сопствени дан, заслужено или не. (Рођен)дан књижара… »
Вести дана »

Временска прогноза за понедељак 15. септембар 2025: Током јутра слаба киша, температура до 27
Бета пре 6 сатијош 7 повезаних

Најновија одлука данас ступа на снагу Огласила се Народна банка Србије
Ало пре 31 минутајош 3 повезане

Зеленски: Удари на рафинерије најефикасније "санкције" против Русије; Сикорски: Упад руских дронова тест за НАТО
РТС пре 21 минутајош 2 повезане