Povezane vesti
Osvojila sam 480.000 evra na lutriji, a onda se moj život pretvorio u pakao: Svi su se okomili na mene, a onda mi je prekipelo…
Kurir 05.10.2024
Mnogima je san da dobiju na lutriji misleći da će to rešiti sve njihove probleme, ali sudeći po ispovesti jedne žene nekada to ume da se pretvori u noćnu moru. Naime, nakon što je osvojila 480.000 evra na lutriji njen raj se pretvorio u pakao, jer su joj… »
Žena osvojila 480.000 evra na lutriji pa prošla pravi pakao: "Mislila sam da će novac biti blagoslov, a u stvari je bio pravo…
Blic 05.10.2024
Život jedne žene pretvorio se u pravu noćnu moru nakon što je osvojila 480.000 evra na lutriji, a isprva je verovala da će joj taj dobitak omogućiti život iz snova. Naime, nesrećna žena je na Reditu ispričala kako je kupila srećku iz čiste zabave i… »
Vesti dana »
Orban: "Dobili smo više od 2,25 miliona glasova"; "Sa istim rezultatom 2014. ostvarili smo veliku pobedu"
B92 pre 34 minutajoš 40 povezanih
Američki nosač aviona na 200 km od Irana: 15 ratnih brodova u operaciji blokade Ormuskog moreuza
IndeksOnline pre 48 minutajoš 111 povezana
Obradović pričao o Realu i pomenuo Jaga: Fali nam iskustvo odigravanja velikih utakmica... Odluka o Brazilcu je u interesu kluba!
Kurir pre 24 minutajoš 28 povezanih
AMSS: Putnički automobili na prelazima Preševo i Sremska Rača oko pola sata
Serbian News Media pre 2 satajoš 22 povezane
Vučić: Pitam Mađara ko "kumuje" odnosima između mene i Orbana - nema pojma, ovo nije njegova zemlja i nema ingerencije da sprovodi istrage
Nova pre 49 minutajoš 233 povezane