Povezane vesti
Osvojila sam 480.000 evra na lutriji, a onda se moj život pretvorio u pakao: Svi su se okomili na mene, a onda mi je prekipelo…
Kurir 05.10.2024
Mnogima je san da dobiju na lutriji misleći da će to rešiti sve njihove probleme, ali sudeći po ispovesti jedne žene nekada to ume da se pretvori u noćnu moru. Naime, nakon što je osvojila 480.000 evra na lutriji njen raj se pretvorio u pakao, jer su joj… »
Žena osvojila 480.000 evra na lutriji pa prošla pravi pakao: "Mislila sam da će novac biti blagoslov, a u stvari je bio pravo…
Blic 05.10.2024
Život jedne žene pretvorio se u pravu noćnu moru nakon što je osvojila 480.000 evra na lutriji, a isprva je verovala da će joj taj dobitak omogućiti život iz snova. Naime, nesrećna žena je na Reditu ispričala kako je kupila srećku iz čiste zabave i… »
Vesti dana »
MOL-u odobren nastavak pregovora o kupovini NIS-a, akcije pale
Bloomberg Adria pre 11 minutajoš 42 povezane
Ovo su rešenja testa iz izabranog predmeta: proverite kako ste uradili geografiju, biologiju, istoriju, fiziku ili hemiju
Blic pre 16 minutajoš 33 povezane
BLOG UŽIVO Izmenjeni Mrdićevi zakoni danas u Skupštini: Venecijanska komisija kaže da dve ključne preporuke nisu ispunjene
Nova pre 41 minutajoš 22 povezane
Engleska i Hrvatska igraju derbi celog prvog kola SP: Hari Kejn ili Luka Modrić?
Euronews pre 1 satjoš 101 povezana
Prvi iranski tankeri sa naftom napustili blokiranu zonu u Persijskom zalivu posle dva meseca
Nova pre 2 satajoš 19 povezanih