Povezane vesti
Danska: Dvojica Šveđana optužena za terorizam
Politika 05.10.2024
KOPENHAGEN – Dvojica mladića iz Švedske, koji su privedeni zbog sumnje da su umešani u podmetanje eksploziva u blizini izraelske ambasade u Kopenhagenu, optuženi su danas za izvršenje terorističkog akta, preneli su danski mediji. Dvojica mladića iz… »
Dvojica Šveđana optužena za terorizam u Danskoj
N1 Info 05.10.2024
Dvojica mladića iz Švedske, koji su privedeni zbog sumnje da su umešani u podmetanje eksploziva u blizini izraelske ambasade u Kopenhagenu, optuženi su danas za izvršenje terorističkog akta, preneli su danski mediji. Dvojica mladića iz Švedske, starosti… »
Skandinavske nesuglasice: Danska optužila dvojicu Šveđana za terorizam
Euronews 05.10.2024
Dvojica mladića iz Švedske, koji su privedeni zbog sumnje da su umešani u podmetanje eksploziva u blizini izraelske ambasade u Kopenhagenu, optuženi su danas za izvršenje terorističkog akta, preneli su danski mediji. Dvojica mladića iz Švedske, starosti… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 3 minutajoš 25 povezanih

Raspust počeo, ali ne za sve đake: Deo osnovaca još nedelju dana u klupama
OK radio pre 4 satijoš 21 povezana

Fon der Lajen izraelskom premijeru: Diplomatija najbolje rešenje sukoba sa Iranom
N1 Info pre 3 minutajoš 17 povezanih

Ko je Blejz Metreveli? Prvi put u istoriji britansku obaveštajnu službu MI6 vodiće žena
Euronews pre 3 satajoš 15 povezanih

Iranska nuklearna postrojenja koje je pogodio Izrael - satelitske fotografije
BBC News pre 38 minutajoš 85 povezanih