Повезане вести

Саво Милошевић: Задовољан сам, има доста ствари у којима екипа може боље

Саво Милошевић: Задовољан сам, има доста ствари у којима екипа може боље

Политика 05.10.2024
Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић изјавио је вечерас да је задовољан како је екипа одиграла утакмицу против Текстилца из Оџака. Фудбалери Партизана победили су вечерас Текстилац из Оџака резултатом 4:1, у мечу 11. кола… »
"Момци, да видим осмехе, довољно је стреса и притиска": Саво Милошевић хоће насмејане играче Партизана

"Момци, да видим осмехе, довољно је стреса и притиска": Саво Милошевић хоће насмејане играче Партизана

Мондо 05.10.2024
Тренер Партизана имао поруку за свој тим после победе против Текстилца у Хумској. Партизан је убедљиво победио Текстилац (4:1), на другом тренерском дебију Сава Милошевића. После више од два месеца, Хумска је видела победу… »
Милошевић: Добро је повратити веру у домаћи терен (ВИДЕО)

Милошевић: Добро је повратити веру у домаћи терен (ВИДЕО)

Спорт клуб 05.10.2024
Партизан је славио у Хумској први пут после два месеца, и то на повратку Сава Милошевића на клупу. Црно-бели су изгледали много боље него у досадашњем току сезоне, али још има много простора за напредак. Тренер Партизана је… »
"Има квалитета, мислио сам да ће бити теже... Свака част момцима": Саво Милошевић похвалио тим након победе

"Има квалитета, мислио сам да ће бити теже... Свака част момцима": Саво Милошевић похвалио тим након победе

Телеграф 05.10.2024
Препоручујемо. Фудбалери Партизана су славили против Текстилца са 4:1 у мечу 11. кола Суперлиге Србије, чиме се Саво Милошевићвратио на клупу црно-белих и одмах представио у најбољем светлу. Он је после меча био задовољан, иако… »
Саво Милошевић после дебија на клупи Партизана: "Боље него што сам очекивао... Очекивао сам више проблема"

Саво Милошевић после дебија на клупи Партизана: "Боље него што сам очекивао... Очекивао сам више проблема"

Телеграф 05.10.2024
Препоручујемо. Фудбалери Партизана су били поприлично убедљиви против Текстилца у мечу 11. кола Суперлиге Србије са 4:1 на свом стадиону, чиме се Саво Милошевић и на сјајан начин вратио у српски фудбал и на клупу црно-белих… »
Тишина у Хумској: Партизан и Текстилац одали почаст преминулој легенди црно-белих пред меч Суперлиге Србије

Тишина у Хумској: Партизан и Текстилац одали почаст преминулој легенди црно-белих пред меч Суперлиге Србије

Телеграф 05.10.2024
Препоручујемо. Фудбалери Партизана у оквиру 11. кола Суперлиге Србије на свом стадиону дочекују Текстилац, а пред овај меч су екипе одали и почаст недавно преминулој легенди црно-белих Марку Валоку, који је напустио овај свет у… »

Вести дана »