Повезане вести
"Нисам смела да изађем": Комшије описале детаље хапшења мушкарца на Врачару који је напао полицију секиром
Мондо 05.10.2024
Детаљи драме на Врачару. "Чули су се гласови, неко је викао 'зовите полицију', схватила сам да се нешто опасно дешава, а онда нас је полиција упозорила да не излазимо из станова", започиње причу комшиница очевидац драме која се… »
"Чула сам сирене, јурњаву уз степенице горе доле"! Шок у згради у којој је Владимир секиром нападао људе - комшије о…
Курир 05.10.2024
- Чули су се гласови, неко је викао "зовите полицију", схватила сам да се нешто опасно дешава, а онда нас је полиција упозорила да не излазимо из станова - започиње причу комшиница очевидац драме која се синоћ одиграла на… »
Вести дана »
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Снимак упада Американаца на танкер код Венецуеле: Хеликоптер надлетао брод, а онда су се командоси спустили конопцима! (видео)
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Ево ко су шкаљарци рањени у Никшићу, хапшени због страховите туче: летеле чаше, флаше, па севнуо и нож
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане