Povezane vesti

Nikola Jokić igračima Mege: Eh, da mi je vaša radost…

Nikola Jokić igračima Mege: Eh, da mi je vaša radost…

Sport klub 05.10.2024
Fantasitčno je ekipa Mege odigrala na gostovanju u Dubaiju i savladala novoformiranog domaćina rezultatom 83:80. Imao je sastav Marka Baraća i posebnog gosta u „Koka-kola areni“ – bio je to as Denver Nagetsa Nikola Jokić. Somborac se trenutno… »
Jokić držao govor igračima Mege: "Da mi je vašeg entuzijazma..." VIDEO

Jokić držao govor igračima Mege: "Da mi je vašeg entuzijazma..." VIDEO

B92 05.10.2024
Dubai je u subotu bio mesto ponovnog susreta Nikole Jokića i kluba odakle je sve krenulo za njega u karijeri. Košarkaši Mege priredili su malo iznenađenje pobedivši Dubai u gostima u okviru 3. kola ABA lige, rezultatom 83:80, a svedok ovog meča bio… »
"Voleo bih da i dalje imam što i vi!" Jokić ušao u svlačionicu bivšeg tima - ove reči mu nikad neće zaboraviti

"Voleo bih da i dalje imam što i vi!" Jokić ušao u svlačionicu bivšeg tima - ove reči mu nikad neće zaboraviti

Mondo 05.10.2024
Nikola Jokić posetio košarkaše Mege u svlačionici u Dubaiju i izrekao reči koje niko u timu iz Beograda neće zaboraviti. Pogledajte sjajnu scenu. Nikola Jokić je iz prvog reda u Dubaiju video pobedu Mege protiv domaćeg tima, a posle toga je… »
Jokić oduševljen Megom - od uzbuđenja progovorio na engleskom!

Jokić oduševljen Megom - od uzbuđenja progovorio na engleskom!

Sportske.net 05.10.2024
Košarkaši Mege izvanredno su startovali sezonu u AdmiralBet ABA ligi pošto su pobedili sva tri meča. Poslednji u nizu trijumf bio je naročito značajan jer je ostvaren u Dubaiju pred očima Nikole Jokića, NBA asa koji je nekada branio boje srpskog… »
Jokić igračima Mege: Voleo bih da i dalje imam vašu želju

Jokić igračima Mege: Voleo bih da i dalje imam vašu želju

RTS 05.10.2024
Srpski košarkaš Nikola Jokić rekao je igračima Mege, svog bivšeg kluba, da bi voleo da još uvek poseduje želju koju su oni pokazali u susretu ABA lige sa Dubaijem. Mega je u veoma uzbudljivoj završnici pobedila Dubai na gostujućem terenu, a… »

Vesti dana »