Повезане вести

Бејби ГОАТ - Алонсо први Колумбијац са титулом (фото, видео)

Бејби ГОАТ - Алонсо први Колумбијац са титулом (фото, видео)

Спортски журнал 06.10.2024
Давид на прагу да обори рекорд легендарног Доктора. Давид Алонсо (18) из ЦФМОТО Аспара (први кинески произвођач победник) тријумфовао је на стази Мотеги у трци за Велику награду Јапана испред Колина Вејера и Адриана Фернандеза… »
СК у Јапану: Завршни утисци Јелене и Срђана (ВИДЕО)

СК у Јапану: Завршни утисци Јелене и Срђана (ВИДЕО)

Спорт клуб 06.10.2024
Наша екипа испратила је на лицу места сва дешавања у далеком Јапану где је овог викенда вожена трка Мото ГП шампионата. Победу у недељу однео је актуелни шампион Франческо Бањаја, испред главног ривала за титулу, Хорхеа… »
Мартин за СК: Најважније је да у Валенсији будем у игри

Мартин за СК: Најважније је да у Валенсији будем у игри

Спорт клуб 06.10.2024
Возач Прамак Дукатија Хорхе Мартин био је задовољан како је возио на Великој награди Јапана. Стартовао је као 11, а Шпанац је на крају завршио на другом месту. „Била је тешка трка. Пре старта сам веровао да могу до подијума, али… »
Мото ГП: Италијан Франческо Бањаја победник ВН Јапана

Мото ГП: Италијан Франческо Бањаја победник ВН Јапана

Политика 06.10.2024
ТОКИО – Возач Дукатија Италијан Франческо Бањаја победник је данашње трке у Мото ГП шампионату за Велику награду Јапана на стази Мотеги. Бањаја је до осме победе у овој сезони стигао резултатом 42:09.790. Друго место освојио… »
ВИДЕО: Излетање Акосте, инцидент Маркес-Мир и сјајни Пеко

ВИДЕО: Излетање Акосте, инцидент Маркес-Мир и сјајни Пеко

Спорт клуб 06.10.2024
Узбудљиву трку видели смо на стази Мотеги, на крају су они најбољи славили – Бањаја је био први, Мартин други – а видели смо много тога занимљивој на Великој награди Јапана, 16. трци Мото ГП шампионата. Већ на почетку је… »
Бањаја славио у Јапану - "кува" у трци за шампиона света ВИДЕО

Бањаја славио у Јапану - "кува" у трци за шампиона света ВИДЕО

Б92 06.10.2024
Возач Дукатија Италијан Франческо Бањаја победник је трке у Мото ГП шампионату за Велику награду Јапана на стази Мотеги. Бањаја је до осме победе у овој сезони стигао резултатом 42:09.790. Друго место освојио је возач Прамака… »
Мото ГП: Франческо Бањаја победник вн Јапана

Мото ГП: Франческо Бањаја победник вн Јапана

Спортски журнал 06.10.2024
Италијан је до осме победе у овој сезони стигао резултатом 42:09.790. Возач Дукатија Италијан Франческо Бањаја победник је данашње трке у Мото ГП шампионату за Велику награду Јапана на стази Мотеги. Бањаја је до осме победе у… »
Бањања за СК: До краја као у Јапану, желим титулу (ВИДЕО)

Бањања за СК: До краја као у Јапану, желим титулу (ВИДЕО)

Спорт клуб 06.10.2024
Актуелни Мото ГП шампион Франческо Бањаја, који је славио на Великој награди Јапана, каже за Спорт клуб да ће његов тим настојати да задржи исти приступ до краја сезоне. „Био сам прилично уверен да је мој темпо вожње био… »
Светски шампион не да "круну" - Бањаја испред изазивача Мартина у Јапану!

Светски шампион не да "круну" - Бањаја испред изазивача Мартина у Јапану!

Спортске.нет 06.10.2024
Акутелни првак света у "краљевској" класи Мото ГП шампионата Италијан Франческо Бањаја победник је трке за Велику награду Јапана која се јутрос возила у Мотегију. Бањаја се овим тријумфом потпуно вратио у трку за одбрану… »
Алонсо за СК: Рекао сам себи “диши”; ово сам сањао (ВИДЕО)

Алонсо за СК: Рекао сам себи “диши”; ово сам сањао (ВИДЕО)

Спорт клуб 06.10.2024
Давид Алонсо, нови шампион у Мото 3 категорији, још је био под емоцијама када је разговарао са нашом Јеленом Трајковић после трке у Јапану. „Не знам… Много емоција… Нисам знао јесам ли можда кажњен, видео сам таблу на којој пише… »
Првенац Гонсалеса после прекида, Огура све ближи титули

Првенац Гонсалеса после прекида, Огура све ближи титули

Спорт клуб 06.10.2024
Возач Гресинија Мануел Гонсалес дошао је до прве победе у каријери пошто је славио на Великој награди Јапана, 16. трци сезоне у Мото2 категорији Светског шампионата. Шпанац је до првенца стигао на трци која је прекинута у првом… »
Бањаја узвраћа ударац, Мартин тик уз њега у Мотегију!

Бањаја узвраћа ударац, Мартин тик уз њега у Мотегију!

Спорт клуб 06.10.2024
Возач Дукатија Франческо Бањаја тријумфовао је на Великој награди Јапана, 16. трци Мото ГП шампионата. Актуелни шампион је водио од старта до циља за прву победу у Мотегију у краљевској класи, а осму ове сезоне. Бањаји је… »
Колумбијац за историју: Алонсо је Мото3 шампион!

Колумбијац за историју: Алонсо је Мото3 шампион!

Спорт клуб 06.10.2024
Возач Аспара Давид Алонсо освојио је титулу шампиона у Мото3 категорији четири трке пре краја сезоне тријумфом на Великој награди Јапана. Млади Колумбијац је исписао нове странице историје тиме што је постао први возач своје… »

Вести дана »