Повезане вести

Звезда је испред партизана: „Жељко је ово видео од мене“!(видео)

Звезда је испред партизана: „Жељко је ово видео од мене“!(видео)

Хот спорт 06.10.2024
Бивши селектор репрезентације Србије коментарисао Вечите ривале! Након више месечног нагадјања око тога да ли ће Светислав Пешић остати тренер националног тима или не, добили смо потврду. За то време он је гостовао у емисији на… »
Пешић о "вечитима" у Евролиги: "Један од српских квалитета је да се ми понекад пуно ‘пувамо’!"

Пешић о "вечитима" у Евролиги: "Један од српских квалитета је да се ми понекад пуно ‘пувамо’!"

Спортске.нет 06.10.2024
Кошаркашка Евролиге почела је ове недеље, а српски "вечити" ривали Црвена звезда и Партизан имали су половичан учинак. Црвено-бели су тријумфовали против Париза у гостима, док је Партизан поражен у Виторији од Басконије… »
"Један од наших квалитета је да се 'пувамо', свуда!": Светислав Пешић о Партизану и Црвеној звезди

"Један од наших квалитета је да се 'пувамо', свуда!": Светислав Пешић о Партизану и Црвеној звезди

Мондо 06.10.2024
Светислав Пешић прокоментарисао шансе Партизана и Црвене звезде у Евролиги ове сезоне. Доскорашњи селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић, који је најавио да су мале шансе да остане на тој функцији и да се… »

Вести дана »