Povezane vesti
Zvezde Granda: HAOS! Marija Šerifović besna - Dobila sam predinfarktno stanje!
Svet plus 06.10.2024
U takmičenju "Zvezde Granda," ponovo je došlo došlo do sukoba među članovima žirija. Marija Šerifović i u novoj sezoni "Zvezda Granda", ne skriva svoje emocije, pa je u jučerašnjoj emisiji izazvala pravu pometnju u studiju kada se vidno uzrujana obratila… »
Marija Šerifović pobesnela, pa zbog ovoga zapretila svima u studiju: “Šta oni znaju o muzici…”
Vesti online 06.10.2024
Dimitrije Spasojević (20), potpuni amater u svetu muzike, suočio se s razočaranjem na popularnom takmičenju “Zvezde Granda”. Mladog pevača je podržao samo jedan glas, i to od Đorđa Davida, što mu nije omogućilo dalji napredak u takmičenju. U razgovoru… »
"Popeli ste mi se na glavu, predinfarktno stanje sam dobila": Marija Šerifović kipti od besa, napravila haos u Zvezdama Granda…
Blic 06.10.2024
U jučerašnjoj epizodi muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Marija Šerifović, koja je članica žirija, iznervirala se i napravila je haos u studiju. Naime, nakon nastupa takmičara Dimitrija Spasojevića (20), koji je dobio samo jedan glas od Đorđa Davida… »
Marija Šerifović napravila haos u zg i potkačila publiku: "Šta oni znaju o muzici, bakice pojma nemaju..."
Telegraf 06.10.2024
Preporučujemo. U sinoćnjoj emisiji Zvezda Granda bilo je napeto i burno. Sve je počelo kada je Đorđe David dao jedini glas mladom pevaču amateru Dimitriju Spasojeviću iz Lazarevca koji je rekao da nema iskustva u muzici i da mu je ovo vatreno krštenje. -… »
Vesti dana »

Demoliran ulaz u Gradsku upravu i prostorije SNS-a u Valjevu, incidenti u više gradova /video/
Sputnik pre 5 minutajoš 26 povezanih

Dirljive reči: Crvena zvezda se oprostila od svog bivšeg predsednika Den Tane!
Kurir pre 10 minutajoš 42 povezane

Trump kaže da Putin traži više teritorije, Zelenski 'odbio predaju oblasti Donjeck'
Slobodna Evropa pre 35 minutajoš 22 povezane

"Povlačenja iz Donbasa neće biti": Zelenski odbio Putinov i Trampov plan
Blic pre 4 satijoš 104 povezane

Infrastruktura železnice Srbije: Prokop potpuno bezbedan za korišćenje i saobraćaj
RTV pre 3 satajoš 24 povezane