Povezane vesti
Zvezde Granda: HAOS! Marija Šerifović besna - Dobila sam predinfarktno stanje!
Svet plus 06.10.2024
U takmičenju "Zvezde Granda," ponovo je došlo došlo do sukoba među članovima žirija. Marija Šerifović i u novoj sezoni "Zvezda Granda", ne skriva svoje emocije, pa je u jučerašnjoj emisiji izazvala pravu pometnju u studiju kada se vidno uzrujana… »
"Popeli ste mi se na glavu, predinfarktno stanje sam dobila": Marija Šerifović kipti od besa, napravila haos u Zvezdama…
Blic 06.10.2024
U jučerašnjoj epizodi muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Marija Šerifović, koja je članica žirija, iznervirala se i napravila je haos u studiju. Naime, nakon nastupa takmičara Dimitrija Spasojevića (20), koji je dobio samo jedan glas od Đorđa… »
Marija Šerifović pobesnela, pa zbog ovoga zapretila svima u studiju: “Šta oni znaju o muzici…”
Vesti online 06.10.2024
Dimitrije Spasojević (20), potpuni amater u svetu muzike, suočio se s razočaranjem na popularnom takmičenju “Zvezde Granda”. Mladog pevača je podržao samo jedan glas, i to od Đorđa Davida, što mu nije omogućilo dalji napredak u takmičenju… »
Marija Šerifović napravila haos u zg i potkačila publiku: "Šta oni znaju o muzici, bakice pojma nemaju..."
Telegraf 06.10.2024
Preporučujemo. U sinoćnjoj emisiji Zvezda Granda bilo je napeto i burno. Sve je počelo kada je Đorđe David dao jedini glas mladom pevaču amateru Dimitriju Spasojeviću iz Lazarevca koji je rekao da nema iskustva u muzici i da mu je ovo vatreno… »
Vesti dana »
MUP: U Novom Sadu uhapšen muškarac osumnjičen za teško ubistvo
Politika pre 56 minutajoš 37 povezanih
Putina ne interesuje kraj rata, već kraj njegove izolacije, izjavio Zelenski
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 29 povezanih
Biljana Stojković o sutrašnjem građanskom protestu u Novom Sadu: Borba se nastavlja
Novi magazin pre 1 satjoš 21 povezana
Fernando Santoš i lekcija o propadanju, od prvaka do dna Evrope za osam godina
Sportske.net pre 7 satijoš 26 povezanih