Povezane vesti

Zvezde Granda: HAOS! Marija Šerifović besna - Dobila sam predinfarktno stanje!

Zvezde Granda: HAOS! Marija Šerifović besna - Dobila sam predinfarktno stanje!

Svet plus 06.10.2024
U takmičenju "Zvezde Granda," ponovo je došlo došlo do sukoba među članovima žirija. Marija Šerifović i u novoj sezoni "Zvezda Granda", ne skriva svoje emocije, pa je u jučerašnjoj emisiji izazvala pravu pometnju u studiju kada se vidno uzrujana… »
"Popeli ste mi se na glavu, predinfarktno stanje sam dobila": Marija Šerifović kipti od besa, napravila haos u Zvezdama…

"Popeli ste mi se na glavu, predinfarktno stanje sam dobila": Marija Šerifović kipti od besa, napravila haos u Zvezdama…

Blic 06.10.2024
U jučerašnjoj epizodi muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Marija Šerifović, koja je članica žirija, iznervirala se i napravila je haos u studiju. Naime, nakon nastupa takmičara Dimitrija Spasojevića (20), koji je dobio samo jedan glas od Đorđa… »
Marija Šerifović pobesnela, pa zbog ovoga zapretila svima u studiju: “Šta oni znaju o muzici…”

Marija Šerifović pobesnela, pa zbog ovoga zapretila svima u studiju: “Šta oni znaju o muzici…”

Vesti online 06.10.2024
Dimitrije Spasojević (20), potpuni amater u svetu muzike, suočio se s razočaranjem na popularnom takmičenju “Zvezde Granda”. Mladog pevača je podržao samo jedan glas, i to od Đorđa Davida, što mu nije omogućilo dalji napredak u takmičenju… »
Marija Šerifović napravila haos u zg i potkačila publiku: "Šta oni znaju o muzici, bakice pojma nemaju..."

Marija Šerifović napravila haos u zg i potkačila publiku: "Šta oni znaju o muzici, bakice pojma nemaju..."

Telegraf 06.10.2024
Preporučujemo. U sinoćnjoj emisiji Zvezda Granda bilo je napeto i burno. Sve je počelo kada je Đorđe David dao jedini glas mladom pevaču amateru Dimitriju Spasojeviću iz Lazarevca koji je rekao da nema iskustva u muzici i da mu je ovo vatreno… »

Vesti dana »