Povezane vesti
"Ne zovu te na nastupe, niko neće da te gleda": Rada Manojlović otkrila šta joj je pričao bivši menadžer
Mondo 06.10.2024
Pevačica Rada Manojlović je prošle godine prekinula saradnju sa menadžerom posle 16 godina. Pevačica Rada Manojlović progovorila je o bivšem menadžeru sa kojim je sarađivala i otkrila da je finansijski minus bila samo jedna "stavka" zbog koje je odlučila… »
Rada Manojlović zbog ovog muškarca morala da potraži stručnu pomoć! Otkrila detalje drame koju je proživela: "Dao mi je jedan…
Kurir 06.10.2024
Pevačica Rada Manojlović progovorila je o bivšem menadžeru sa kojim je sarađivala i otkrila da nije finansijski minus bila jedina stvar zbog koje je odlučila da sa njim prekine saradnju dugu 16 godina. Rada je otkrila i da su njoj bliske osobe takođe… »
"Pričao mi je da niko ne želi da me gleda i zove na nastupe. Ubedila sam sebe u taj mrak": Rada Manojlović otkrila detalje…
Blic 06.10.2024
Pevačica Rada Manojlović progovorila je o bivšem menadžeru sa kojim je sarađivala i otkrila da nije finansijski minus bila jedina stvar zbog koje je odlučila da sa njim prekine saradnju dugu 16 godina. Rada je otkrila i da su njoj bliske osobe takođe… »
Vesti dana »
Srbija i nelegalna gradnja: Kako podneti prijavu za legalizaciju po novom zakonu
Nova ekonomija pre 18 minutajoš 35 povezanih
Objavljene adrese na kojima građani Novog Sada mogu podneti zahtev za legalizaciju objekata
Moj Novi Sad pre 22 minutajoš 51 povezana
(Video) Razbuktao se rat, već ima mrtvih! Borbeni avioni gađaju, pakao počeo u zoru: Odjekuju eksplozije, u toku masovna evakuacija
Blic pre 2 satajoš 35 povezanih
Zelenski: Ukrajina, Rusija i SAD nemaju jedinstven stav o Donbasu
Politika pre 18 minutajoš 43 povezane