Povezane vesti
"Ne zovu te na nastupe, niko neće da te gleda": Rada Manojlović otkrila šta joj je pričao bivši menadžer
Mondo 06.10.2024
Pevačica Rada Manojlović je prošle godine prekinula saradnju sa menadžerom posle 16 godina. Pevačica Rada Manojlović progovorila je o bivšem menadžeru sa kojim je sarađivala i otkrila da je finansijski minus bila samo jedna "stavka" zbog koje je… »
Rada Manojlović zbog ovog muškarca morala da potraži stručnu pomoć! Otkrila detalje drame koju je proživela: "Dao mi je…
Kurir 06.10.2024
Pevačica Rada Manojlović progovorila je o bivšem menadžeru sa kojim je sarađivala i otkrila da nije finansijski minus bila jedina stvar zbog koje je odlučila da sa njim prekine saradnju dugu 16 godina. Rada je otkrila i da su njoj bliske osobe… »
"Pričao mi je da niko ne želi da me gleda i zove na nastupe. Ubedila sam sebe u taj mrak": Rada Manojlović otkrila detalje…
Blic 06.10.2024
Pevačica Rada Manojlović progovorila je o bivšem menadžeru sa kojim je sarađivala i otkrila da nije finansijski minus bila jedina stvar zbog koje je odlučila da sa njim prekine saradnju dugu 16 godina. Rada je otkrila i da su njoj bliske osobe… »
Vesti dana »

U Srbiji danas Dan žalosti: Najmanje 59 mrtvih u nezapamćenoj tragediji u Severnoj Makedoniji
Dnevnik pre 23 minutajoš 36 povezanih

BLOG: Studenti u Novom Sadu blokirali Skupštinu grada, reagovala interventna policija
N1 Info pre 18 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
Danas pre 47 minutajoš 17 povezanih

Pokret Bravo traži oslobađanje Pogačara koji je sinoć priveden kod Skupštine Novog Sada
N1 Info pre 22 minutajoš 8 povezanih

Skupština nastavlja sednicu, očekuje se da ostavke Vučevića bude konstatovana
NIN pre 23 minutajoš 9 povezanih