Povezane vesti

Dve decenije ovo mesto je ruina, a nekad je tu vojsku služilo preko 600 mladića: Svilajnac obnavlja staru kasarnu i grade se…

Dve decenije ovo mesto je ruina, a nekad je tu vojsku služilo preko 600 mladića: Svilajnac obnavlja staru kasarnu i grade se…

RINA pre 30 dana
Dve decenije ovo mesto je ruina, a nekad je tu vojsku služilo preko 600 mladića: Svilajnac obnavlja staru kasarnu i grade se besplatni stanovi za vojna lica (FOTO) Svilajnac – U jeku priča o vraćanju obaveznog vojnog roka za muškarce u Srbiji… »
Predsednik opštine Svilajnac: Spremni smo da učestvujemo u obnovi kasarne

Politika pre 30 dana
SVILAJNAC – Opština Svilajnac pokrenula je inicijativu kod Ministarstva odbrane i Generalštaba Vojske Srbije da kasarna "Lazar Stojanović" koja se nalazi u toj opštini, a koja skoro dve decenije nije aktivna, bude rekonstruisana i da ponovo počne… »
Svilajnac hoće da finansira obnovu kasarne, računa na ekonomsku i demografsku dobit

Svilajnac hoće da finansira obnovu kasarne, računa na ekonomsku i demografsku dobit

N1 Info pre 30 dana
Opština Svilajnac pokrenula je inicijativu kod Ministarstva odbrane i Generalštaba Vojske Srbije da kasarna "Lazar Stojanović" koja se nalazi u toj opštini, a koja skoro dve decenije nije aktivna, bude rekonstruisana i da ponovo počne da radi. „Mi… »

Euronews pre 30 dana
Opština Svilajnac pokrenula je inicijativu kod Ministarstva odbrane i Generalštaba Vojske Srbije da kasarna "Lazar Stojanović" koja se nalazi u toj opštini, a koja skoro dve decenije nije aktivna, bude rekonstruisana i da ponovo počne da radi. "Mi… »
Svilajnac obnavlja kasarnu i gradi besplatne stanove za vojna lica

Svilajnac obnavlja kasarnu i gradi besplatne stanove za vojna lica

Glas Zapadne Srbije pre 30 dana
da se Kasarna „Lazar Stojanović” koja se nalazi u toj opštini, a koja skoro dve decenije nije aktivna, rekonstruiše i ponovo stavi u rad. „Mi kao opština Svilajnac smo spremni da zajednički sa Vladom Republike Srbije i Vojskom Srbije… »

Vesti dana »