Povezane vesti
"Ne znam što sam pucao na tu decu, nisam ih poznavao" ekskluzivno Advokatu Zori Dobričanin se slošilo kad je prvi put čula…
Kurir 06.10.2024
BEOGRAD - "Ne znam zašto sam pucao na tu decu, nisam ih poznavao, pucao sam nasumično", deo je iskaza dečaka-ubice iz Ribnikara kojim je na Kurir televiziji danas, ekskluzivno, počelo gostovanje na temu suđenja za zločin u Ribnikaru. U trosatnoj… »
„Puls Srbije vikend“ danas od 12 časova – Ekskluzivno, pred prvo svedočenje u sudu - dosadašnji iskazi masovnog ubice…
Kurir 06.10.2024
Nakon jučerašnje, premijerne emisije, koja je u startu privukla pažnju javnosti, danas donosimo nove teme za vas. U trosatnoj emisiji, „Puls Srbije vikend“, koju će gledaoci Kurir televizije gledati subotom i nedeljom od 12 časova, kroz… »
"Puls Srbije vikend" danas od 12 časova: Ekskluzivno pred prvo svedočenje u slučaju "Ribnikar"
Mondo 06.10.2024
Gledajte “Puls Srbije vikend” i Krunu Unu Mitrović danas u 12h i osetite kako Srbija “pulsira” ovog vikenda. Nakon jučerašnje, premijerne emisije, koja je u startu privukla pažnju javnosti, danas donosimo nove teme za vas. U trosatnoj emisiji… »
Vesti dana »
Sneg napravio kolaps širom Srbije: Kamioni bez zimskih guma izazvali zastoje, Er Srbija upozorila na moguća kašnjenja i otkazivanja letova, 100.000 ljudi bez struje
Nova pre 2 satajoš 25 povezanih
ProGlas zahvalio građanima za akciju Zastani Srbijo, traži odgovornost za pogibiju u Novom Sadu
Beta pre 59 minutajoš 135 povezanih
Gašić: Napustio nas je veliki borac, ali pre svega čovek i prijatelj
Politika pre 40 minutajoš 91 povezana