Повезане вести

"Не знам што сам пуцао на ту децу, нисам их познавао" ексклузивно Адвокату Зори Добричанин се слошило кад је први пут чула…

"Не знам што сам пуцао на ту децу, нисам их познавао" ексклузивно Адвокату Зори Добричанин се слошило кад је први пут чула…

Курир 06.10.2024
БЕОГРАД - "Не знам зашто сам пуцао на ту децу, нисам их познавао, пуцао сам насумично", део је исказа дечака-убице из Рибникара којим је на Курир телевизији данас, ексклузивно, почело гостовање на тему суђења за злочин у… »
"Пулс Србије викенд" данас од 12 часова: Ексклузивно пред прво сведочење у случају "Рибникар"

"Пулс Србије викенд" данас од 12 часова: Ексклузивно пред прво сведочење у случају "Рибникар"

Мондо 06.10.2024
Гледајте “Пулс Србије викенд” и Круну Уну Митровић данас у 12х и осетите како Србија “пулсира” овог викенда. Након јучерашње, премијерне емисије, која је у старту привукла пажњу јавности, данас доносимо нове теме за вас. У… »
„Пулс Србије викенд“ данас од 12 часова – Ексклузивно, пред прво сведочење у суду - досадашњи искази масовног убице из…

„Пулс Србије викенд“ данас од 12 часова – Ексклузивно, пред прво сведочење у суду - досадашњи искази масовног убице из…

Курир 06.10.2024
Након јучерашње, премијерне емисије, која је у старту привукла пажњу јавности, данас доносимо нове теме за вас. У тросатној емисији, „Пулс Србије викенд“, коју ће гледаоци Курир телевизије гледати суботом и недељом од 12… »

Вести дана »