Povezane vesti

„Ne vraćam se iz Amerike, ja sam građanin sveta“: Đuričko otvoreno o novom životu i uspesima dece

„Ne vraćam se iz Amerike, ja sam građanin sveta“: Đuričko otvoreno o novom životu i uspesima dece

Nova 06.10.2024
: Nikola Đuričko uskoro stiže u 50 gradova sa stend ap performansom "Šoubiz" sa kojom će obradovati svoju publiku. Nikola Đuričko je o ovom performansu, ali i detaljima iz privatnog života govorio za hrvatsku „Gloriju“. Na pitanje da li regionalna… »
Đuričko: Ostajemo do daljeg u Los Anđelesu

Đuričko: Ostajemo do daljeg u Los Anđelesu

Nedeljnik 06.10.2024
Glumac Nikola Đuričko izjavio je da se ne vraća u Srbiju, već da planira da sa porodicom nastavi da živi do daljeg u Los Anđelesu, prenosi N1. Letos je imao turneju po Srbiji sa svojim bendom „Džoni Midnajt Trio“, i dalje glumi domaćim filmovima i… »
Đuričko: Ne vraćam se, ostajemo do daljeg u Los Anđelesu

Đuričko: Ne vraćam se, ostajemo do daljeg u Los Anđelesu

N1 Info 06.10.2024
Glumac Nikola Đuričko izjavio je da se ne vraća u Srbiju, već da planira da sa porodicom nastavi da živi do daljeg u Los Anđelesu. Letos je imao turneju po Srbiji sa svojim bendom „Džoni Midnajt Trio“, i dalje glumi domaćim filmovima i serijama, i na… »
"Ne vraćam se u Srbiju": Đuričko progovorio o životu u Americi i deci, sin već proglašen za sportistu generacije

"Ne vraćam se u Srbiju": Đuričko progovorio o životu u Americi i deci, sin već proglašen za sportistu generacije

Mondo 06.10.2024
Nikola Đuričko uskoro stiže u 50 gradova regiona svojim stendapom "Šoubiz" Nikola Đuričko uskoro stiže u 50 gradova sa stend ap performansom, ali to ne znači i njegov definitivan povratak u Srbiju. Glumac je u intervjuu istakao da "to sada nije opcija"… »
"Čudan sam sebi bez brkova, dok su deca su iznenađena" Glumac iskreno o porodici, poslu i životu u Americi

"Čudan sam sebi bez brkova, dok su deca su iznenađena" Glumac iskreno o porodici, poslu i životu u Americi

Telegraf 06.10.2024
Preporučujemo. Nikola Đuričko uskoro stiže u 50 gradova sa svojim stend apom "Šoubiz" sa kojom će obradovati svoju publiku. I pored 50. rođendana koji je letos proslavio i obeležio ga čak tokom sedam dana, on je publici u Srbiji ostao u sećanju po… »

Vesti dana »

Vučić: Zahtev za evidentiranje imovine podnelo 135.000 ljudi

Vučić: Zahtev za evidentiranje imovine podnelo 135.000 ljudi

Nova ekonomija pre 19 minutajoš 28 povezanih
Devizne rezerve NBS na kraju novembra 29,37 mlrd EUR

Devizne rezerve NBS na kraju novembra 29,37 mlrd EUR

Ekapija pre 2 satajoš 24 povezane
Nepromenjena cena goriva

Nepromenjena cena goriva

Vesti online pre 2 satajoš 20 povezanih
PROGNOZA ZA 7 DANA: Magla i tmurno vreme i narednih dana

PROGNOZA ZA 7 DANA: Magla i tmurno vreme i narednih dana