Повезане вести
"Умрла ми је мајка, а онда и отац. Пола сата после његове сахране стиже порука од жене - Дођи по ствари, више нећемо живети…
Блиц 06.10.2024
Певач Дејан Живић се на естраду пробио дуетском песмом "Срце балканско" коју је отпевао са Ћемом, а онда нестао са сцене и годинама живео у иностранству. Дејан је у интервјуу за домаће медије сада причао о приватном животу и… »
"Пола сата после очеве сахране стиже ми порука од жене..." Шок исповест нашег познатог певача: Преварила ме је са...
Курир 06.10.2024
Певач Дејан Живић се на естраду пробио дуетском песмом "Срце балканско" коју је отпевао са Ћемом, а онда нестао са сцене и годинама живео у иностранству. Дејан је својевремено у интервјуу за домаће медије причао о приватном… »
"Нисам могла да се помирим са тим да нећу имати деце": Глумица у 48. години почела са вантелесном, а онда у 52. добила ћерку
Блиц 06.10.2024
Глумица Љиљана Јакшић у 52. години добила је ћерку Дарју, а њен партнер напустио ју је док је била у другом стању, те девојчица никада није упознала оца. Чувена Салвета једном приликом открила је како је наследници објаснила… »
"Како ме сви хоће, а ти ме: Нећеш?" Љубавница нашег познатог певача са којим тврди да има ћерку открила шок детаље њихове…
Блиц 05.10.2024
Бивша љубавница Драгана Којића Кебе, Љиљана Јевремовић, проговорила је о бурној прошлости са фолкером. Она је своју каријеру текстописца водила успешно до тренутка док се није сазнало да је у другом стању, а да је отац детета… »
Вести дана »

Спремите се за тотални временски обрт Овакву прогнозу за понедељак нико није очекивао!
Ало пре 2 минутајош 11 повезаних

Вучић честитао Дан српског јединства, слободе и националне заставе
Телеграф пре 7 минутајош 8 повезаних

У четири саобраћајне незгоде у Београду 10 особа лакше повређено
Еуроневс пре 18 минутајош 6 повезаних