Povezane vesti

“Imala sam para samo za pirinač, a onda…” Glumica otvoreno o karijeri u Americi!

“Imala sam para samo za pirinač, a onda…” Glumica otvoreno o karijeri u Americi!

Vesti online 06.10.2024
Glumica Dajana Gudić (34) već godinama gradi glumačku karijeru u Americi, a sada je otvoreno progovorila o tome. Ona se nekada bavila i manekenstvom, a danas je uspešna u svetu glume. Međutim, kako je istakla, njen put ka uspehu nije bio ni malo lak… »
Glumica radila za 100 dolara u Holivudu, a onda joj je pravi princ dao 30.000 bakšiša FOTO

Glumica radila za 100 dolara u Holivudu, a onda joj je pravi princ dao 30.000 bakšiša FOTO

B92 06.10.2024
Glumica Dajana Gudić (34), koju s Megan Foks, "probila se" u Holivudu, a prvih dana je jela samo pirinač i zarađivala po 100 dolara za 12 sati rada. Dajana Gudić je imala samo 15 godina kada je napustila rodno Sarajevo i preselila se u Ameriku, a sada… »
"Zarađivala sam 100 dolara na dan, a onda mi je ovaj posao promenio život": Glumica (34) otvoreno o karijeri u Americi…

"Zarađivala sam 100 dolara na dan, a onda mi je ovaj posao promenio život": Glumica (34) otvoreno o karijeri u Americi…

Blic 06.10.2024
Glumica Dajana Gudić (34) pre 11 godina započela karijeru u Holivudu nakon što ju je Džejmi Foks zapazio na Instagramu i pozvao na saradnju. Dajana je sada u intervjuu za domeće medije pričala o zaradi, a kako je istakla na početku karijere je… »

Vesti dana »