Повезане вести

"Нисам могла да идем у школу јер се она скидала": Радила као глумица и водитељка, сад проговорила о славној мајци

"Нисам могла да идем у школу јер се она скидала": Радила као глумица и водитељка, сад проговорила о славној мајци

Мондо 06.10.2024
Анита Лазић је једном приликом испричала како се осећала када је мајка Снежана Савић снимала слободније сцене. Анита Лазић, ћерка популарне глумице Снежане Савић (71) и редитеља Драгослава Лазића, кренула је глумачким путем, а… »
"Нисам ишла у школу јер се мајка скидала пред камерама": Ћерка наше познате глумице признала: "Сметало ми је"

"Нисам ишла у школу јер се мајка скидала пред камерама": Ћерка наше познате глумице признала: "Сметало ми је"

Телеграф 06.10.2024
Препоручујемо. Анита Лазић, ћерка популарне глумице Снежане Савић (71) и редитеља Драгослава Лазића, кренула је глумачким путем, а могли смо је гледати у серијама "Сељаци" и "Звездара". Дипломирала је на Факултету политичких… »
"Нисам ишла у школу јер се мама скидала пред камерама": Ћерка наше легендарне глумице (71) шокирала признањем: "Веома ми је…

"Нисам ишла у школу јер се мама скидала пред камерама": Ћерка наше легендарне глумице (71) шокирала признањем: "Веома ми је…

Блиц 06.10.2024
Анита Лазић, ћерка глумице Снежане Савић (71) и редитеља Драгослава Лазића, опробала се у глумачким водама, па смо је тако гледали у у серијама "Сељаци" и "Звездара". Анита Лазић дипломирала је на Факултету политичких наука, а… »

Вести дана »