Povezane vesti
"Smeta im što vozim poršea, a njihovom sinu sam kupio golf 6": Srbin iz Nemačke zakukao na nezahvalnu rodbinu
Mondo 06.10.2024
Srbin koji je zaposlen kao inženjer u Poršeu u Nemačkoj, finansijski pomaže rodbini, ali se nedavno požalio na društvenim mrežama, kako su nezahvalni. Srbin koji je zaposlen kao inženjer u Poršeu u Štutgartu, zbog visoke zarade često ima probleme sa… »
Ispovest srpskog gastarbajtera koga je rodbina „odrala za novac“: „Kupio im automobil, a kad sam došao u Srbiju – saznao sam…
Nova 06.10.2024
: Srbin koji godinama živi i radi u Nemačkoj, a zaposlen je kao inženjer u Poršeu, ili barem tako tvrdi u Reddit objavi, zbog visoke zarade često ima probleme sa rodbinom. Svi smo čuli priče o bogatom rođaku koji živi u inostranstvu i o tetki iz Kanade… »
"SVAKI MESEC KUKAJU, TEŠKO JE, FALI ZA RAČUNE..." Srpskog gastarbajtera ovako preveslala rodbina, a onda je saznao istinu za…
Kurir 06.10.2024
ŠTUTGART - Srbin koji godinama živi i radi u Nemačkoj, a zaposlen je kao inženjer u Poršeu, zbog visoke zarade često ima probleme sa rodbinom. Nije retkost da se ljudi koji su tokom radnog veka zaradili veliku količinu novca imali problema sa rodbinom… »
Vesti dana »
Prijava za legalizaciju počinje sutra: informacije, uslovi i prijava za građane Srbije na jednom mestu
Blic pre 1 satjoš 31 povezana
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 52 minutajoš 43 povezane
(Video) Vojska upala na TV i objavila dramatičnu vest! "Predsednik je svrgnut, preuzimamo vlast": Pucnjava u blizini palate, pokušaj puča u Beninu
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih
Noris: Titulu posvećujem roditeljima, dozvolili su mi da jurim ovaj san koji je postao stvarnost
RTS pre 42 minutajoš 38 povezanih
Prognoza vremena za Srbiju 7. i 8. decembar 2025: Oblačno i hladno sa maglom i sunčanim intervalima sutra
Naslovi.ai pre 5 satijoš 28 povezanih