Povezane vesti

Đoković ipak ne igra ni u ponedeljak

Vesti online 06.10.2024
Novak Đoković trebalo je u ponedeljak da igra meč trećeg kola na mastersu u Šangaju, ali kiša je to onemogućila. Već dva dana ne staje da pada u Šangaju, tako da Novak nije stigao ni da dočeka rivala, pošto Stan Vavrinka i Flavio Koboli još… »
Novak otvorio dušu: „Izgleda kao da živim savršeno izbalansiranim životom, ali verujte mi, nije tako“

Novak otvorio dušu: „Izgleda kao da živim savršeno izbalansiranim životom, ali verujte mi, nije tako“

Hot sport 06.10.2024
„Nedostaje mi porodica kada sam na putu“ Novak Đoković, najbolji srpski teniser svih vremena, trenutno se takmiči na Mastersu u Šangaju, gde je u drugom kolu savladao mladog Amerikanca Aleksa Mikelsena rezultatom 7:6, 7:6. Iako je Đoković trebao… »
Đoković iznenada dobio još jedan dan odmora u Šangaju!

Đoković iznenada dobio još jedan dan odmora u Šangaju!

Sportske.net 06.10.2024
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković na mastersu u Šangaju traži svoju jubilarnu 100. titulu u karijeri. Srbin je u drugom kolu juče eliminisao Amerikanca Aleksa Mikelsena, a naredni meč je prema prvobitnom rasporedu trebalo da odigra u… »
U Šangaju haos: Đokovićev meč odložen!

U Šangaju haos: Đokovićev meč odložen!

Hot sport 06.10.2024
Srpski teniser čeka novi termin svog meča na Mastersu u Šangaju zbog loših vremenskih uslova. Zbog jakih kiša u Šangaju, organizatori su suočeni sa velikim problem oko termina mečeva. Mnogi mečevi današnjeg programa su u prekidu a kiša ne… »
Haos u Šangaju - Đoković neće na teren u ponedeljak!

Haos u Šangaju - Đoković neće na teren u ponedeljak!

B92 06.10.2024
Novak Đoković i dalje čeka protivnika na Mastersu u Šangaju. Kiša i loše vreme poremetili su program pa tako još nije odigran meč između Stana Vavrinke i Flavija Kobolija. Tako će Novak, umesto u ponedeljak, na teren najverovatnije u utorak… »

Sport klub 06.10.2024
Novak Đoković trebalo je u ponedeljak da igra meč trećeg kola na mastersu u Šangaju, ali kiša je to onemogućila. Već dva dana ne staje da pada u Šangaju, tako da Novak nije stigao ni da dočeka rivala, pošto Stan Vavrinka i Flavio Koboli još… »
Opšti haos u Šangaju: Novaku će napraviti pakao, otkazaju se mečevi!

Opšti haos u Šangaju: Novaku će napraviti pakao, otkazaju se mečevi!

Mondo 06.10.2024
Novak Đoković zbog kiše u Šangaju neće moći u ponedeljak na teren. Srpski teniser Novak Đoković neće igrati u ponedeljak u Šangaju! Prema rasporedu, trebalo je da sutra već igra svoj meč treće runde, ali zbog današnje jake kiše u Šangaju -… »
Veliki haos u Šangaju: Novak Đoković ne može da veruje šta se dešava

Veliki haos u Šangaju: Novak Đoković ne može da veruje šta se dešava

Večernje novosti 06.10.2024
Srpski teniser Novak Đoković neće igrati meč u ponedeljak, kako je po rasporedu najavljeno. Foto AP Današnja kiša u Šangaju naterala je organizatore da naprave promene planova. Prednost imaju mečevi druge runde koji nisu završeni, te će Novak… »

Vesti dana »