Povezane vesti
Ogroman komad betona pao sa zgrade na Novom Beogradu: Razbio se u paramparčad po pločniku ispred ulaza, delovi rasuti svuda…
Blic 06.10.2024
Deo fasade otpao je danas sa višespratnice na Novom Beogradu. Kako prenosi Instagram stranice moj_beo_grad, na Novom Beogradu otpao je deo fasade u Bloku 30. Kako se vidi na snimku, ogroman komad betona je na pločnik ispred ulaza, a delovi su rasuti… »
Otpao deo fasade u Bloku 30 na Novom Beogradu: Delovi rasuti svuda po ulici (video)
Večernje novosti 06.10.2024
DEO fasade otpao je danas sa višespratnice na Novom Beogradu. Foto: Instagram printskrin/moj_beo_grad_ Kako prenosi Instagram stranice moj_beo_grad, na Novom Beogradu otpao je deo fasade u Bloku 30. Objava koju deli MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_) Kako se… »
Vesti dana »

(Video) Totalna kataklizma! Šokantni prizori sa popularne plaže u Crnoj Gori: Dim je u sekundi sve prekrio, vatra je potpuno van kontrole
Blic pre 26 minutajoš 34 povezane

Važno upozorenje za vozače: Ove četiri stvari obavezno izbacite iz automobila na vrućini: Može doći do eksplozije i požara
Blic pre 1 satjoš 22 povezane

Sukobi u Novom Pazaru: Policija intervenisala na blokadi ispred suda, povređena dva studenta (VIDEO)
Danas pre 57 minutajoš 18 povezanih

Uživo doći će do razmene teritorija? Tramp ključa, sastaće se sa Putinom!
Alo pre 57 minutajoš 17 povezanih