Povezane vesti
Mihajlović (SSP): 'Tužilaštvo ni za dve godine nije otkrilo ko mi je pretio ubistvom'
Beta 06.10.2024
Članica Stranke slobode i pravde Danijela Mihajlović, iz Bosilegrada, izjavila je danas da ni posle dve godine od kada je dobila pretnje ubistvom, preko društvene mreže, Više tužilaštvo za visokotehnološki kriminal nije otkrilo ko je počinilac… »
„Tužilaštvo ni za dve godine nije otkrilo ko mi je pretio ubistvom“ Poslanica SSP iz Bosilegrada: Osećam se…
Kurir 06.10.2024
Danijela Mihajlović iz Bosilegrada, članica Stranke slobode i pravde (SSP) izjavila je danas da ni posle dve godine od kada je dobila pretnje ubistvom, preko društvene mreže, Više tužilaštvo za visokotehnološki kriminal nije otkrilo ko je… »
Mihajlović (SSP): „Tužilaštvo ni za dve godine nije otkrilo ko mi je pretio ubistvom“
Danas 06.10.2024
Članica Stranke slobode i pravde Danijela Mihajlović, iz Bosilegrada, izjavila je danas da ni posle dve godine od kada je dobila pretnje ubistvom, preko društvene mreže, Više tužilaštvo za visokotehnološki kriminal nije otkrilo ko je počinilac… »
Vesti dana »
Svaka peta devojčica u Srbiji doživela nasilje, 74 odsto njih nisu prijavile
RTS pre 21 minutajoš 31 povezana
(BLOG) Haos u Skuštini: Brnabić se jedva vidi od obezbeđenja, pokušava da nastavi sednicu uz vuvuzele
N1 Info pre 21 minutajoš 130 povezanih
Policajac na kog je Kostić prsnuo sprej: Povšinske povrede oba oka i crvenilo
Danas pre 1 satjoš 24 povezane
Spaseno 28 turista sa potonulog broda u Egiptu: Vojni brod i avioni traže 17 nestalih u Crvenom moru
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Radio sto plus pre 1 satjoš 23 povezane