Povezane vesti
"Imao sam oko 8 doktora u dnevnoj sobi i izgledali su mi kao da su vanzemljaci": Al Paćino doživeo bliski susret sa smrću…
Kurir 06.10.2024
Al Paćino ispričao je za jedan magazin kako je izgledao susret za smrću i ono za šta je mislio da su njegovi poslednji momenti. Čuveni glumac Al Paćino ima 84 godine, ali i dalje vredno rado i aktivan je na svom poslu. To možda i ne čudi kada se uzme u… »
„Sedeo sam u svojoj kući i više me nije bilo“: Al Paćino otkriva kako je zamalo umro 2020.
Nova 06.10.2024
: Al Paćino je otkrio da je skoro umro od kovida 2020. godine, kada je privremeno izgubio puls. Legendarni glumac je objavio detalje svoje „zapanjujuće otkrivajuće“ autobiografije "Sonny Boy", koja bi trebalo da bude objavljena u utorak. U intervjuu za… »
Vesti dana »
Lola opet zablistala u Kuršumlijskoj banji: Srpkinja stigla do finala i napravila važan korak u napretku na WTA listi! (foto)
Kurir pre 38 minutajoš 60 povezanih
Stotine hiljada navijača Arsenala prisustvovalo paradi povodom proslave titule prvaka Engleske
Radio sto plus pre 52 minutajoš 49 povezanih
FMP – Spartak UŽIVO: Umalo tuča u Nišu! Subotičani kontrolišu meč
Sport klub pre 18 minutajoš 33 povezane
Nikad viđeno u Engleskoj: Nakon poraza u finalu LŠ navijači Arsenala organizovali najveću paradu u istoriji
Telegraf pre 48 minutajoš 38 povezanih