Povezane vesti
Kako probuditi izgubljene strasti za poslom
Južne vesti 06.10.2024
Getty Images Želeo sam da budem pisac otkako sam prvi put pozajmio staru pisaću mašinu mojih roditelja, staru šest godina. (Na moju frustraciju, još mi nije bio dozvoljen pristup porodičnom računaru.) Kada sam video da se moje misli oblikuju na praznoj… »
Radio 021 06.10.2024
Lako je izgubiti žar za poslom koji ste nekada voleli. Pet strategija može vam pomoći da ponovo upalite iskru. Getty Images Želeo sam da budem pisac otkako sam prvi put pozajmio staru pisaću mašinu mojih roditelja, staru šest godina. (Na moju… »
BBC News 06.10.2024
Lako je izgubiti žar za poslom koji ste nekada voleli. Pet strategija može vam pomoći da ponovo upalite iskru. Želeo sam da budem pisac otkako sam prvi put pozajmio staru pisaću mašinu mojih roditelja, staru šest godina. (Na moju frustraciju, još mi nije… »
NIN 06.10.2024
Želeo sam da budem pisac otkako sam prvi put pozajmio staru pisaću mašinu mojih roditelja, staru šest godina. (Na moju frustraciju, još mi nije bio dozvoljen pristup porodičnom računaru.) Kada sam video da se moje misli oblikuju na praznoj stranici… »
Vesti dana »
Prijava za legalizaciju počinje sutra: informacije, uslovi i prijava za građane Srbije na jednom mestu
Blic pre 1 satjoš 31 povezana
SAD uklonio Rusiju kao izravnu prijetnju iz svoje sigurnosne strategije
SEEbiz pre 1 satjoš 47 povezanih
Ovu zemlju je letos posetio Marko Đurić: U Beninu izbio puč, osujećen je
Danas pre 3 satajoš 25 povezanih
Prognoza vremena za Srbiju 7. decembar 2025: Oblačno i hladno sa kišom, snegom i maglom tokom večeri i noći
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 30 povezanih
Formula 1 dobila novog šampiona! Neviđena drama u Abu Dabiju, evo ko je stigao do titule!
Kurir pre 37 minutajoš 38 povezanih