Povezane vesti
Kako probuditi izgubljene strasti za poslom
Radio 021 06.10.2024
Lako je izgubiti žar za poslom koji ste nekada voleli. Pet strategija može vam pomoći da ponovo upalite iskru. Getty Images Želeo sam da budem pisac otkako sam prvi put pozajmio staru pisaću mašinu mojih roditelja, staru šest godina. (Na moju… »
Južne vesti 06.10.2024
Getty Images Želeo sam da budem pisac otkako sam prvi put pozajmio staru pisaću mašinu mojih roditelja, staru šest godina. (Na moju frustraciju, još mi nije bio dozvoljen pristup porodičnom računaru.) Kada sam video da se moje misli oblikuju na praznoj… »
NIN 06.10.2024
Želeo sam da budem pisac otkako sam prvi put pozajmio staru pisaću mašinu mojih roditelja, staru šest godina. (Na moju frustraciju, još mi nije bio dozvoljen pristup porodičnom računaru.) Kada sam video da se moje misli oblikuju na praznoj stranici… »
Vesti dana »
Sve tmurno, ljudi stisli kišobrane i žure na posao: Ovo je pravi snimak današnjeg jutra, evo gde kiša ne staje
Telegraf pre 2 minutajoš 18 povezanih
Sablasno prazne tribine na meču Srbije: Kostić prokomentarisao ono što je video, reprezentativci su svesni realnosti
Nova pre 27 minutajoš 24 povezane
Izvori: SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba, ponovno otvaranje Ormuza
RTV pre 1 satjoš 11 povezanih
Tramp poklonio Siju beloglavog orla: Uz velike teme, pažnu privukli i detalji sa svečane večere
RTV pre 27 minutajoš 8 povezanih
Rat u Ukrajini: Napad dronovima na Kijev, jedna osoba povređena, pogođena višespratnica
Euronews pre 17 minutajoš 4 povezane