Povezane vesti
Kako probuditi izgubljene strasti za poslom
Radio 021 06.10.2024
Lako je izgubiti žar za poslom koji ste nekada voleli. Pet strategija može vam pomoći da ponovo upalite iskru. Getty Images Želeo sam da budem pisac otkako sam prvi put pozajmio staru pisaću mašinu mojih roditelja, staru šest godina. (Na moju… »
Južne vesti 06.10.2024
Getty Images Želeo sam da budem pisac otkako sam prvi put pozajmio staru pisaću mašinu mojih roditelja, staru šest godina. (Na moju frustraciju, još mi nije bio dozvoljen pristup porodičnom računaru.) Kada sam video da se moje misli oblikuju na praznoj… »
NIN 06.10.2024
Želeo sam da budem pisac otkako sam prvi put pozajmio staru pisaću mašinu mojih roditelja, staru šest godina. (Na moju frustraciju, još mi nije bio dozvoljen pristup porodičnom računaru.) Kada sam video da se moje misli oblikuju na praznoj stranici… »
Vesti dana »
Vremeplov: 17. mart - dan kada je na Kosovu i Metohiji ubijeno 16 i proterano četiri hiljade srpskih civila
RTV pre 5 satijoš 6 povezanih
Kiša, sneg i pad temperature: Tačno u ovoliko sati stiže promena vremena, pogledajte kretanje hladnog fronta (mapa)
Mondo pre 1 satjoš 6 povezanih
Crna Gora danas privremeno zatvara pregovaračko poglavlje 21 o pristupanju EU
Kurir pre 20 minutajoš 1 povezana
Sijarto: Kijev ne pokreće naftovod "Družba" iz političkih razloga; FSB uhapsio agenta ukrajinske obaveštajne službe
RTS pre 25 minutajoš 2 povezane
Ormuski moreuz test za NATO savez; Iran: Nastavljamo rat koji su hteli SAD i Izrael
RTS pre 25 minutajoš 1 povezana