Povezane vesti
Kako probuditi izgubljene strasti za poslom
Radio 021 06.10.2024
Lako je izgubiti žar za poslom koji ste nekada voleli. Pet strategija može vam pomoći da ponovo upalite iskru. Getty Images Želeo sam da budem pisac otkako sam prvi put pozajmio staru pisaću mašinu mojih roditelja, staru šest godina. (Na moju… »
Južne vesti 06.10.2024
Getty Images Želeo sam da budem pisac otkako sam prvi put pozajmio staru pisaću mašinu mojih roditelja, staru šest godina. (Na moju frustraciju, još mi nije bio dozvoljen pristup porodičnom računaru.) Kada sam video da se moje misli oblikuju na praznoj… »
BBC News 06.10.2024
Lako je izgubiti žar za poslom koji ste nekada voleli. Pet strategija može vam pomoći da ponovo upalite iskru. Želeo sam da budem pisac otkako sam prvi put pozajmio staru pisaću mašinu mojih roditelja, staru šest godina. (Na moju frustraciju, još mi nije… »
NIN 06.10.2024
Želeo sam da budem pisac otkako sam prvi put pozajmio staru pisaću mašinu mojih roditelja, staru šest godina. (Na moju frustraciju, još mi nije bio dozvoljen pristup porodičnom računaru.) Kada sam video da se moje misli oblikuju na praznoj stranici… »
Vesti dana »

Vučić: SAD će uvesti sankcije NIS-u, neće biti kupovine goriva na kantice
Jugmedia pre 44 minutajoš 27 povezanih

Sneg izazvao probleme širom Srbije: U Nišu i Kraljevu oko 50.000 korisnika nema struju, vanredna situacija u dve opštine
NIN pre 19 minutajoš 142 povezane

Akademski plenum: Vučić opet otvara prugu, a radovi nisu završeni – da li su životi građana ugroženi
Danas pre 14 minutajoš 79 povezanih

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 19 minutajoš 23 povezane

Novi Sad: Skupština počela uz proteste građana, vlast odbila izbore za mesne zajednice
Serbian News Media pre 2 satajoš 16 povezanih