Повезане вести
Сферопулос: Нисмо спремни да се боримо, морамо да научимо из овог пораза
Политика 06.10.2024
СПЛИТ – Желим да честитам Сплиту на победи, желели су победу више од нас. Мислим да ми нисмо спремни да се боримо против таквог тима, рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос после пораза у АБА лиги (85:78)… »
Милојевић има шта да замери играчима: „Опет примамо несхватљив гол!“ (видео)
Хот спорт 06.10.2024
„Честитам голману ИМТ-а, Вуклишу, нестварно шта је бранио, он је данас играч утакмице!“ Тренер Црвене звезде, Владан Милојевић, обратио се медијима након победе његовог тима у утакмици против ИМТ-а. Иако су изостали неки кључни… »
Сферопулос: Нисмо спремни да се боримо
Спортски журнал 06.10.2024
Морамо да научимо из овог меча, без обзира како Евролига иде, морамо да играмо добро и у АБА лиги - нагласио је тренер Звезде. - Желим да честитам Сплиту на победи, желели су победу више од нас. Мислим да ми нисмо спремни да се… »
Сферопулос након новог пораза у АБА лиги: „Желели су победу више од нас!“ (фото+видео)
Хот спорт 06.10.2024
„Лоша одбрана, лош напад…“ Тренер Црвене звезде, Јанис Сферопулос изнео је своје виђење утакмице након пораза од Сплита резултатом 85:78, у трећем колу АБА лиге. Објава коју дели ХОТСПОРТ – СПОРТСКЕ ВЕСТИ (@хотспорт.рс) Ово је… »
Два дана пред Звезду је знао! "Некад сам то гледао другачије, сад водим рачуна"
Мондо 06.10.2024
Славен Римац је на прошлом мечу већ видео да му је тим у форми и надао се победи над Звездом. Сплит је направио сензацију у АБА лиги! У трећем колу регионалног такмичења успео је да победи Црвену звезду на свомт терену 85:78 и… »
Сферопулос искрен: Нисмо били спремни да се боримо
Спорт клуб 06.10.2024
Сплит је начинио сензационалну победу над Црвеном звездом, а никакве алибије за неуспех није желео да тражи грчки стручњак на клупи београдског тима. „Желим да честитам Сплиту на победи, желели су победу више од нас. Мислим да… »
Сферопулос објаснио разлоге Звездиног дебакла
Б92 06.10.2024
Тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос је изнео утиске после пораза од Сплита. Црвено-бели су поражени од Сплита у гостима са 85:78, у оквиру трећег кола регионалне АБА лиге. Звезди је ово други пораз у три уводне рунде на… »
Сферопулос после новог пораза звезде: Нисмо били спремни да се боримо, желели су победу више од нас
Вечерње новости 06.10.2024
ПРОШЛА су тек три кола у АБА лиги, а актуелни шампион Црвена звезда већ има два пораза. Тренер црвено-белих Јанис Сферопулос огласио се након неуспеха од Сплита (85:78). ФОТО: Профимедиа Грчки стручњак није био задовоља како је… »
Сферопулос смркнут изашао пред камере: Морају да схвате, Евролига није битна!
Мондо 06.10.2024
Јанис Сферопулос је објаснио узроке пораза Црвене звезде од Сплита. Шок за Црвену звезду у Сплиту! Тим из Београда је после пораза у Дубаију на отварању АБА лиге сада још једном био лошији ривал, па је тако Сплит на свом терену… »
Вести дана »
Вучић позива земље Западног Балкана да заједно уђу у ЕУ, Црногорци кажу – чекамо вас тамо
Време пре 1 сатјош 19 повезаних
Москва критикује Зеленског због захтева да Запад гарантује безбедност избора
Политика пре 1 сатјош 22 повезане
Ујутру магловито, током дана сунчано са температуром до 16 степени
Вести онлине пре 1 сатјош 15 повезаних