Povezane vesti
"Tek kad sam izašla iz porodilišta shvatila sam da sam opet trudna": Ispovest majke obišla je svet, zbog jedne stvari mnogi je…
Kurir 06.10.2024
Australijska majka troje dece Alana ispričala je na TikToku kako je rodila svoje prvo dete pre godinu dana i tek kada je sa njim izašla iz bolnice i došla kući, shvatila je da je trudna sa drugim detetom. Sada ona i suprug Brok imaju ukupno troje dece -… »
Tiktokerka zbog priznanja postala žrtva pogrdnih komentara na društvenim mrežama: "Tek sam izašla iz porodilišta i odmah…
Blic 06.10.2024
Majka troje dece i tiktokerka, ispričala je na ovoj društvenoj mreži kako je pre godinu dana rodila svoje prvo dete i tek kada je s njim napustila bolnicu i došla kući, shvatila da je trudna sa svojim drugim detetom. Alina i njen suprug Bruk imaju ukupno… »
Vesti dana »

(BLOG) I večeras protesti: Skupovi u Nišu, Novom Sadu, Beogradu...
N1 Info pre 1 minutjoš 28 povezanih

Ponovo uhapšen tviteraš Marko M., poznatiji kao Kristal Met Dejmon
Radio 021 pre 4 satijoš 59 povezanih

Selektor kadetske reprezentacije Srbije Stevan Mijović: Mnogo više smo želeli da osvojimo zlato od bilo koje ekipe na prvenstvu
Dnevnik pre 1 satjoš 31 povezana

Kako su Ukrajinci uništili najsavremeniji ruski tenk T-90M "Prariv" vredan 4,5 miliona dolara
RTS pre 1 minutjoš 198 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 3 satajoš 45 povezanih