Povezane vesti
"Tek kad sam izašla iz porodilišta shvatila sam da sam opet trudna": Ispovest majke obišla je svet, zbog jedne stvari mnogi je…
Kurir 06.10.2024
Australijska majka troje dece Alana ispričala je na TikToku kako je rodila svoje prvo dete pre godinu dana i tek kada je sa njim izašla iz bolnice i došla kući, shvatila je da je trudna sa drugim detetom. Sada ona i suprug Brok imaju ukupno troje dece -… »
Tiktokerka zbog priznanja postala žrtva pogrdnih komentara na društvenim mrežama: "Tek sam izašla iz porodilišta i odmah…
Blic 06.10.2024
Majka troje dece i tiktokerka, ispričala je na ovoj društvenoj mreži kako je pre godinu dana rodila svoje prvo dete i tek kada je s njim napustila bolnicu i došla kući, shvatila da je trudna sa svojim drugim detetom. Alina i njen suprug Bruk imaju ukupno… »
Vesti dana »
RHMZ izbacio prognozu za novogodišnju nedelju i ne planirajte ništa dok je ne vidite
Nova pre 3 satajoš 19 povezanih
Marsenić (Novi DSS): Vučić u Ćacilend ulazi kao na privatnu žurku, ostali građani ne
Beta pre 3 satajoš 26 povezanih
Uklonjeni šatori Ćacilenda ispred Skupštine Srbije, postavljaju se montažni objekti
Radio 021 pre 2 satajoš 18 povezanih
Kurti proglasio pobedu na izborima na Kosovu: preliminarni rezultati
BBC News pre 30 minutajoš 38 povezanih
Oglasio se Kremlj nakon sastanka Trampa i Zelenskog: „Izgubićete još teritorija“
Nova pre 40 minutajoš 52 povezane