Povezane vesti
"Tek kad sam izašla iz porodilišta shvatila sam da sam opet trudna": Ispovest majke obišla je svet, zbog jedne stvari mnogi je…
Kurir 06.10.2024
Australijska majka troje dece Alana ispričala je na TikToku kako je rodila svoje prvo dete pre godinu dana i tek kada je sa njim izašla iz bolnice i došla kući, shvatila je da je trudna sa drugim detetom. Sada ona i suprug Brok imaju ukupno troje dece -… »
Tiktokerka zbog priznanja postala žrtva pogrdnih komentara na društvenim mrežama: "Tek sam izašla iz porodilišta i odmah…
Blic 06.10.2024
Majka troje dece i tiktokerka, ispričala je na ovoj društvenoj mreži kako je pre godinu dana rodila svoje prvo dete i tek kada je s njim napustila bolnicu i došla kući, shvatila da je trudna sa svojim drugim detetom. Alina i njen suprug Bruk imaju ukupno… »
Vesti dana »

"Blic" saznaje: Određen pritvor za Momirovića, Vesića i još 11 osoba
Blic pre 21 minutajoš 41 povezana

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 37 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u Srbiji i Evropi od 4. do 10. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 21 povezana

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u "Oluji": Prisustvuju Vučić, patrijarh Porfirije, Macut i Dodik
Blic pre 6 minutajoš 23 povezane

(Foto, video) vulkan eruptirao prvi put posle 600 godina! Kupola od lave preti da se proširi, stub pepela ide i do 6 kilometara
Blic pre 31 minutajoš 15 povezanih