Povezane vesti

Ksenija Pajčin bila pozivana na Didijeve žurke: "Nekada će se to ispričati..."

Ksenija Pajčin bila pozivana na Didijeve žurke: "Nekada će se to ispričati..."

B92 06.10.2024
Pokojna srpska pop pevačica Ksenija Pajčin, u jednom davnom intervjuu otkrila je da ju je sada ozloglašeni i uhapšeni muzički mogul Šon Didi Kombs zvao na čuvene žurke. Na društvenim mrežama isplivao je snimak na kojem Ksenija govori o ovim… »
Ksenija pajčin bila pozvana na pi didijeve žurke silovanja i narkomanije! Pevačica je tada ovako pričala o tome, isplivao…

Ksenija pajčin bila pozvana na pi didijeve žurke silovanja i narkomanije! Pevačica je tada ovako pričala o tome, isplivao…

Kurir 06.10.2024
Reper P Didi (Šon Kombs) uhapšen je prošlog meseca u Njujorku zbog optužbi za reketiranje, trgovinu ljudima i prostituciju. Dva puta je tražio da se brani sa slobode i nudio kauciju od 50 miliona dolara, i oba puta je odbijen, a za to vreme tužbe… »
Ksenija Pajčin odbila da ode na Didijeve orgije: "Rekla sam da ušivam nadogradnju, i da ne mogu jer sam umorna"

Ksenija Pajčin odbila da ode na Didijeve orgije: "Rekla sam da ušivam nadogradnju, i da ne mogu jer sam umorna"

Mondo 06.10.2024
Ksenija je jednom prilikom otkrila detalje vezane za posrnulog repera, koji je u kratkom roku postao najomraženija osoba na javnoj sceni. Reper Šon Kombs, poznatiji kao Paf Didi, koji se nalazi u pritvoru zbog reketiranja, trgovine ljudima u svrhu… »

Vesti dana »