Повезане вести

Вучић: Очекујем у наредних 48 сати жесток одговор Израела

Вучић: Очекујем у наредних 48 сати жесток одговор Израела

Политика 06.10.2024
Председник Александар Вучић изјавио је вечерас да у нарендих 48 сати очекује жесток одговор Израела, то јест напад на иранска постројења, као и да тај сукоб већ има утицаја на цену нафте у свету. "Очекујем у наредних 48 сати… »
Вучић: Инвестициони кредитни рејтинг Србије изузетно добар сигнал за цео свет

Вучић: Инвестициони кредитни рејтинг Србије изузетно добар сигнал за цео свет

РТВ 06.10.2024
БЕОГРАД - Председник Александар Вучић изјавио је вечерас да је инвестициони кредитни рејтинг Србије изузетно добар сигнал о нашој земљи за цео свет, али и за инвеститоре. "Задуживање на тржишту капитала биће неупоредиво… »
Вучић о Америци у сукобу на Блиском истоку: Немају луксуз да дозволе рат, може им се вратити као бумеранг

Вучић о Америци у сукобу на Блиском истоку: Немају луксуз да дозволе рат, може им се вратити као бумеранг

Б92 06.10.2024
Председник Србије Александар Вучић говорио је о улози Америке у сукобу на Блиском истоку. "Америка почива на три ствари, сва моћ Америке заснована је на три тачке: једна је најјефтинија нафта, бензин у готово целом свету, јефтина… »
Вучић: "Очекујем жесток одговор Израела у наредних 48 сати"

Вучић: "Очекујем жесток одговор Израела у наредних 48 сати"

Мондо 06.10.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је да очекује жесток одговор Израела у наредних 48 сати. Председник Александар Вучић коментарисао је кризу на Блиском истоку. Он је гостујући у емисији "Хит Твит" рекао да очекује у… »
"Видео сам предлог декларације, биће мука и за нас и за њих": Вучић о питању санкција Русији

"Видео сам предлог декларације, биће мука и за нас и за њих": Вучић о питању санкција Русији

Еуроневс 06.10.2024
Председник Србије Александар Вучић је рекао да Србији предстоји тешка недљеа по питању увођења санкција Русији. Поменуо је да ће се одржати формат Југоисточна Европа плус Зеленски у Дубровнику и да је видео текст предлога… »
Вучић: Србија једина у региону има инвестициони рејтинг! Видео сам текст да сви морамо да уведемо санкције Русији! Београд -…

Вучић: Србија једина у региону има инвестициони рејтинг! Видео сам текст да сви морамо да уведемо санкције Русији! Београд -…

Курир 06.10.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић, гостујући у емисији Хит твит на телевизији Пинк, говорио је о историјском кредитном рејтингу Србије, доласку Володимира Зеленског у среду у Дубровник, ситуацији на Блиском истоку и… »
Вучић: Очекујем у наредних 48 сати жесток одговор Израела, сукоб утиче на цену нафте

Вучић: Очекујем у наредних 48 сати жесток одговор Израела, сукоб утиче на цену нафте

Еуроневс 06.10.2024
Председник Александар Вучић изјавио је вечерас да у нарендих 48 сати очекује жесток одговор Израела, то јест напад на иранска постројења, као и да тај сукоб већ има утицаја на цену нафте у свету. "Очекујем у наредних 48 сати… »
Вучић: Очекујем да ће у наредних 48 сати Израел напасти Иран

Вучић: Очекујем да ће у наредних 48 сати Израел напасти Иран

Б92 06.10.2024
Председник Србије, Александра Вучић. рекао је да очекује да ће Израел ускоро напасти Иран. "Очекујем у нарендих 48 сати жесток одговор Израела и напад на иранска постројења, не само либанска. Управо да би показали да 7. октобар… »
"Видео сам текст Декларације, тражиће да уведемо санкције Русији": Вучић о доласку Зеленског у Дубровник

"Видео сам текст Декларације, тражиће да уведемо санкције Русији": Вучић о доласку Зеленског у Дубровник

Мондо 06.10.2024
Председник Александар Вучић рекао је да ће се на "формату" Југоисточне Европе од учесника тражити да уведу санкције Русији. Председник Србије Александар Вучић рекао је да је пред Србијом тешка недеља по питању санкција Русији… »
Зеленски долази у Дубровник; Вучић: Видео сам текст да сви морамо да уведемо санкције

Зеленски долази у Дубровник; Вучић: Видео сам текст да сви морамо да уведемо санкције

Б92 06.10.2024
Председник Србије, Александар Вучић, открио је да украјински председник Володимир Зеленски долази у Дубровник и да ће тражити увођење санкција Русији. Вучић је рекао да ће бити тешка недеља по питању санкција Русији. "У среду… »
Вучић: Инвестициони кредитни рејтинг Србије је изузетно добар сигнал за цео свет

Вучић: Инвестициони кредитни рејтинг Србије је изузетно добар сигнал за цео свет

Радио 021 06.10.2024
Председник Александар Вучић изјавио је вечерас да је инвестициони кредитни рејтинг Србије изузетно добар сигнал о нашој земљи за цео свет и за инвеститоре. "Задуживање на тржишту капитала биће неупоредиво повољније. И то је… »
Вучић: Инвестициони рејтинг Србије изузетно добар сигнал за цео свет

Вучић: Инвестициони рејтинг Србије изузетно добар сигнал за цео свет

РТС 06.10.2024
Председник Александар Вучић изјавио је да је инвестициони кредитни рејтинг Србије изузетно добар сигнал за цео свет и за инвеститоре. Председник Вучић је изјавио, поводом добијања инвестиционог кредитног рејтинга, да ће… »
Вучиц́: Сутра ц́е се вец́ видети први ефекти инвестиционог рејтинга Србије

Вучиц́: Сутра ц́е се вец́ видети први ефекти инвестиционог рејтинга Србије

Спутник 06.10.2024
Србија је једина земља кандиат за ЕУ која има инвестициони рејтинг, изједначили смо се са Руминијом и Мађарском, то је изузетан сигнал за инвеститоре, а сутра ц́е се вец́ видети и први ефекти на тржишту капитала, изјавио је… »
"СРБИЈА ЈЕДИНА У РЕГИОНУ ИМА ИНВЕСТИЦИОНИ РЕЈТИНГ" Вучић: Показало се да је политика рада и марљивости, као и тешких одлука…

"СРБИЈА ЈЕДИНА У РЕГИОНУ ИМА ИНВЕСТИЦИОНИ РЕЈТИНГ" Вучић: Показало се да је политика рада и марљивости, као и тешких одлука…

Курир 06.10.2024
Председник Србије Александар Вучић, говорећи о инвестиционом рејтингу који је наша земља добила, рекао је да је то резултат рада у претходним годинама, као и да је то изузетно добра вест за грађане. "Толико је добра вест да сви… »
"Србија једина у региону има инвестициони рејтинг": Вучић објаснио шта то значи за грађане

"Србија једина у региону има инвестициони рејтинг": Вучић објаснио шта то значи за грађане

Мондо 06.10.2024
Председник Вучић објаснио је шта добијање кредитног рејтинга значи за грађане. Председник Републике Србије Александар Вучић гостујући у емисији Хит твит на телевизији Пинк рекао је да добијање инвестиционог рејтинга изузетно… »

Вести дана »