Povezane vesti
"Nedostajao joj je jedan korak da se spasi" Muž trudnice poginule u poplavama o stravičnim detaljima: Držala je ćerku za ruku…
Kurir 07.10.2024
Ajla Begić (28) je bila u sedmom mesecu trudnoće, stradala je u poplavama u BiH, a iza sebe je ostavila ćerku (5). "Malena se spasila, a kako, samo dragi Bog zna. Bila je krvava i teško povređena", rekao je Ajlin suprug Dino. - A ne znam ni kako sam. Ne… »
Samo korak je nedostajao do spasa: Muž trudnice koja je stradala u poplavama otkrio detalje tragedije: "Ćerka (5) je videla…
Blic 06.10.2024
Ajla Begić (28) je bila u sedmom mesecu trudnoće, a iza sebe je ostavila ćerku Dalalu (5): 'Malena se spasila, a kako, samo dragi Bog zna. Bila je krvava i teško povređena - rekao je njen suprug Dino. - A ne znam ni kako sam. Ne znam šta da ti kažem… »
Vesti dana »

Ovo je Tramp rekao Putinu kad ga je video Čitač sa usana otkrio sve
Alo pre 23 minutajoš 10 povezanih

Putin i Tramp nastavili razgovore nakon prve, dvoipočasovne runde pregovora
Beta pre 23 minutajoš 8 povezanih

Treći dan protesta širom Srbije (VIDEO, FOTO): Policija bacila suzavce, u Nemanjinoj zapaljeni kontejneri, u Nišu sukobi, policija evakuisala Karleušu iz Loznice
Danas pre 1 satjoš 4 povezane

Komesar Saveta Evrope za ljudska prava: Policija upotrebila nesrazmernu silu u Valjevu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana