Повезане вести

ББЦ новинар: „Морао сам да пузим до тоалета у авиону"

Радио 021 07.10.2024
Пољски национални авио-превозник ЛОТ саопштио је да политика компаније не подразумева доступност инвалидских колица у авиону. ББЦ Френк Гарднер каже да је искуство на лету било „понижавајуће" На лету из Варшаве до Лондона у… »

BBC News 07.10.2024
Пољски национални авио-превозник ЛОТ саопштио је да политика компаније не подразумева доступност инвалидских колица у авиону. На лету из Варшаве до Лондона у понедељак, 30. септембра, морао сам да пузим по поду авиона да бих… »
ББЦ новинар: „Морао сам да пузим до тоалета у авиону“

ББЦ новинар: „Морао сам да пузим до тоалета у авиону“

Данас 07.10.2024
На лету из Варшаве до Лондона у понедељак, 30. септембра, морао сам да пузим по поду авиона да бих дошао до тоалета. Када су ме припадници Ал Каиде пре 20 година упуцали у Саудијској Арабији остао сам парализован. Моје искуство… »

Јужне вести 07.10.2024
ББЦ Френк Гарднер каже да је искуство на лету било „понижавајуће" На лету из Варшаве до Лондона у понедељак, 30. септембра, морао сам да пузим по поду авиона да бих дошао до тоалета. Када су ме припадници Ал Каиде пре 20 година… »
ББЦ новинар: "Морао сам да пузим до тоалета у авиону"

ББЦ новинар: "Морао сам да пузим до тоалета у авиону"

НИН 07.10.2024
На лету из Варшаве до Лондона у понедељак, 30. септембра, морао сам да пузим по поду авиона да бих дошао до тоалета. Када су ме припадници Ал Каиде пре 20 година упуцали у Саудијској Арабији остао сам парализован. Моје искуство… »

Вести дана »