Povezane vesti
Besplatni koncerti, predstave, radionice, sportski turniri, izleti za mioničku decu
Patak online 07.10.2024
četvrtak, 10. oktobra 2024. MIONICA- Ovogodišnja Dečija nedelja počinje danas i trajaće do 11. oktobra, a pod sloganom „Ja sam dete imam plan: tolerancija i ljubav za svaki dan“. Pod pokroviteljstvom opštine Mionica organizovan je sadržajan… »
„Ja sam dete, imam plan“: Počela tradicionalna Dečija nedelja u Nišu [FOTO+VIDEO]
Glas juga 07.10.2024
Od 7. do 13. oktobra, Grad Niš u saradnji sa Dečijim kulturno-rekreativnim centrom organizuje bogat program za decu, sa horovima, plesnim grupama, pozorišnim predstavama, i mnogim drugim zabavnim sadržajima. „Cilj je da među decom širimo ljubav i… »
Dečja nedelja u Smederevu: „Ja sam dete, imam plan, tolerancija i ljubav svaki dan“
Večernje novosti 07.10.2024
U Smederevu je počela Dečja nedelja koja se obeležava pod sloganom „Ja sam dete, imam plan: tolerancija i ljubav svaki dan“. Foto: N. Živanović Manifestacija je počela likovnom radionicom na glavnom gradskom trgu na temu ljubav i tolerancija. U… »
„Dečja nedelja“ počela i u Osnovoj školi „Radoje Domanović“
Niške vesti 07.10.2024
„Ova „Dečija nedelja“ organizuje se širom Srbije svake prve nedelje u oktobru pod sloganom „Ja sam dete, imam plan“. Ove godine, fokusirali smo se na toleranciju i ljubav kroz različite aktivnosti koje podstiču interakciju među decom… »
Besplatne predstave u leskovačkom pozorištu u Dečjoj nedelji
Jugmedia 07.10.2024
Narodno pozorište Leskovac povodom Dečije nedelje, koja se obeležava u periodu od 7. do 13. oktobra, organizuje potpuno besplatne predstave u više termina za oko 1.700 deteta predškolskog uzrasta, kao i za učenike prvog razreda osnovnih škola sa… »
Javni čas crtanja na temu „Moj grad“ (VIDEO)
Zoom UE 07.10.2024
UŽICE – „Predškolska ustanova Užice“ u okviru Dečije nedelje i programa obeležavanja Dana grada, priredila je izložbu radova i javni čas crtanja na temu “Moj grad”, na platou ispred „Gradskog kulturnog centra Užice“. Na temu “Moj… »
Besplatne predstave u Narodnom pozorištu povodom Dečije nedelje
Stav.life 07.10.2024
Narodno pozorište Leskovac povodom Dečije nedelje, koja se obeležava u periodu od 7. do 13. oktobra, organizuje potpuno besplatne predstave u više termina za oko 1.700 deteta predškolskog uzrasta, kao i za učenike prvog razreda osnovnih škola sa… »
Poruke ljubavi, drugarstva i tolerancije na otvaranju Dečije nedelje u Bujanovcu (VIDEO & FOTO)
Bujanovačke 07.10.2024
Bujanovac, 7. oktobar 2024. – Pod sloganom „Ja sam dete, imam plan: Tolerancija i ljubav za svaki dan!“ u ponedeljak je u biblioteci „14. novembar“ u Bujanovcu počelo obeležavanje Dečije nedelje. Učenici osnovnih škola „Branko… »
Niš u znaku dečije radosti: Manifestacija “Dečija nedelja” počinje
Glas juga 07.10.2024
U sedam dana ,,Dečije nedelje” na Trgu Kralja Milana i platou ispred Gradske kuće biće organizovan bogat i raznovrstan program namenjen najmlađima i koji uključuje nastupe horova, plesnih grupa, pozorišne predstave, recitatorske smotre, kreativne… »
Od danas pa do 10. oktobra Narodno pozorište Leskovac biće popunjeno do poslednjeg mesta
Rešetka 07.10.2024
Narodno pozorište Leskovac u okviru Dečje nedelje organizuje besplatne predstave za svu mališane koji su ove godine upisali prvi razred u gradu i okolini, kao i za svu decu predškolskog uzrasta. Mališani će imati prilike da uživaju u predstavi… »
Počinje program obeležavanja Dečije nedelje u Nišu
Niške vesti 07.10.2024
U sedam dana ,,Dečije nedelje“ na Trgu Kralja Milana i platou ispred Gradske kuće biće organizovan bogat i raznovrstan program namenjen najmlađima i koji uključuje nastupe horova, plesnih grupa, pozorišne predstave, recitatorske smotre, kreativne… »
Dečija nedelja u Nišu od 7. do 13. oktobra
Gradski portal 018 07.10.2024
U Nišu se od 7. do 13. oktobra održava tradicionalna manifestacija ,,Dečija nedelja“ koja je ove godine organizovana pod sloganom ,,Ja sam dete imam plan : tolerancija i ljubav za svaki dan“. U sedam dana ,,Dečije nedelje“ na Trgu Kralja Milana… »
Vesti dana »
Završen protest u Novom Sadu; aktivista Nikola Ristić pušten na slobodu (VIDEO)
Insajder pre 33 minutajoš 50 povezanih
Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: 15 ruža za 15 duša
N1 Info pre 8 satijoš 15 povezanih
Đilas: Pendrek sa nalepnicom „AV“ koji nosi jedan od policajaca u kordonu najbolje pokazuje gde sada živimo
Danas pre 2 satajoš 29 povezanih