Povezane vesti

Besplatni koncerti, predstave, radionice, sportski turniri, izleti za mioničku decu

Besplatni koncerti, predstave, radionice, sportski turniri, izleti za mioničku decu

Patak online 07.10.2024
četvrtak, 10. oktobra 2024. MIONICA- Ovogodišnja Dečija nedelja počinje danas i trajaće do 11. oktobra, a pod sloganom „Ja sam dete imam plan: tolerancija i ljubav za svaki dan“. Pod pokroviteljstvom opštine Mionica organizovan je sadržajan… »
„Ja sam dete, imam plan“: Počela tradicionalna Dečija nedelja u Nišu [FOTO+VIDEO]

„Ja sam dete, imam plan“: Počela tradicionalna Dečija nedelja u Nišu [FOTO+VIDEO]

Glas juga 07.10.2024
Od 7. do 13. oktobra, Grad Niš u saradnji sa Dečijim kulturno-rekreativnim centrom organizuje bogat program za decu, sa horovima, plesnim grupama, pozorišnim predstavama, i mnogim drugim zabavnim sadržajima. „Cilj je da među decom širimo ljubav i… »
Dečja nedelja u Smederevu: „Ja sam dete, imam plan, tolerancija i ljubav svaki dan“

Dečja nedelja u Smederevu: „Ja sam dete, imam plan, tolerancija i ljubav svaki dan“

Večernje novosti 07.10.2024
U Smederevu je počela Dečja nedelja koja se obeležava pod sloganom „Ja sam dete, imam plan: tolerancija i ljubav svaki dan“. Foto: N. Živanović Manifestacija je počela likovnom radionicom na glavnom gradskom trgu na temu ljubav i tolerancija. U… »
„Dečja nedelja“ počela i u Osnovoj školi „Radoje Domanović“

„Dečja nedelja“ počela i u Osnovoj školi „Radoje Domanović“

Niške vesti 07.10.2024
„Ova „Dečija nedelja“ organizuje se širom Srbije svake prve nedelje u oktobru pod sloganom „Ja sam dete, imam plan“. Ove godine, fokusirali smo se na toleranciju i ljubav kroz različite aktivnosti koje podstiču interakciju među decom… »
Besplatne predstave u leskovačkom pozorištu u Dečjoj nedelji

Besplatne predstave u leskovačkom pozorištu u Dečjoj nedelji

Jugmedia 07.10.2024
Narodno pozorište Leskovac povodom Dečije nedelje, koja se obeležava u periodu od 7. do 13. oktobra, organizuje potpuno besplatne predstave u više termina za oko 1.700 deteta predškolskog uzrasta, kao i za učenike prvog razreda osnovnih škola sa… »
Javni čas crtanja na temu „Moj grad“ (VIDEO)

Javni čas crtanja na temu „Moj grad“ (VIDEO)

Zoom UE 07.10.2024
UŽICE – „Predškolska ustanova Užice“ u okviru Dečije nedelje i programa obeležavanja Dana grada, priredila je izložbu radova i javni čas crtanja na temu “Moj grad”, na platou ispred „Gradskog kulturnog centra Užice“. Na temu “Moj… »
Besplatne predstave u Narodnom pozorištu povodom Dečije nedelje

Besplatne predstave u Narodnom pozorištu povodom Dečije nedelje

Stav.life 07.10.2024
Narodno pozorište Leskovac povodom Dečije nedelje, koja se obeležava u periodu od 7. do 13. oktobra, organizuje potpuno besplatne predstave u više termina za oko 1.700 deteta predškolskog uzrasta, kao i za učenike prvog razreda osnovnih škola sa… »
Poruke ljubavi, drugarstva i tolerancije na otvaranju Dečije nedelje u Bujanovcu (VIDEO & FOTO)

Poruke ljubavi, drugarstva i tolerancije na otvaranju Dečije nedelje u Bujanovcu (VIDEO & FOTO)

Bujanovačke 07.10.2024
Bujanovac, 7. oktobar 2024. – Pod sloganom „Ja sam dete, imam plan: Tolerancija i ljubav za svaki dan!“ u ponedeljak je u biblioteci „14. novembar“ u Bujanovcu počelo obeležavanje Dečije nedelje. Učenici osnovnih škola „Branko… »
Niš u znaku dečije radosti: Manifestacija “Dečija nedelja” počinje

Niš u znaku dečije radosti: Manifestacija “Dečija nedelja” počinje

Glas juga 07.10.2024
U sedam dana ,,Dečije nedelje” na Trgu Kralja Milana i platou ispred Gradske kuće biće organizovan bogat i raznovrstan program namenjen najmlađima i koji uključuje nastupe horova, plesnih grupa, pozorišne predstave, recitatorske smotre, kreativne… »
Od danas pa do 10. oktobra Narodno pozorište Leskovac biće popunjeno do poslednjeg mesta

Od danas pa do 10. oktobra Narodno pozorište Leskovac biće popunjeno do poslednjeg mesta

Rešetka 07.10.2024
Narodno pozorište Leskovac u okviru Dečje nedelje organizuje besplatne predstave za svu mališane koji su ove godine upisali prvi razred u gradu i okolini, kao i za svu decu predškolskog uzrasta. Mališani će imati prilike da uživaju u predstavi… »
Počinje program obeležavanja Dečije nedelje u Nišu

Počinje program obeležavanja Dečije nedelje u Nišu

Niške vesti 07.10.2024
U sedam dana ,,Dečije nedelje“ na Trgu Kralja Milana i platou ispred Gradske kuće biće organizovan bogat i raznovrstan program namenjen najmlađima i koji uključuje nastupe horova, plesnih grupa, pozorišne predstave, recitatorske smotre, kreativne… »
Dečija nedelja u Nišu od 7. do 13. oktobra

Dečija nedelja u Nišu od 7. do 13. oktobra

Gradski portal 018 07.10.2024
U Nišu se od 7. do 13. oktobra održava tradicionalna manifestacija ,,Dečija nedelja“ koja je ove godine organizovana pod sloganom ,,Ja sam dete imam plan : tolerancija i ljubav za svaki dan“. U sedam dana ,,Dečije nedelje“ na Trgu Kralja Milana… »

Vesti dana »