Повезане вести

Губи ми се из живота! Снежана Ђуришић и доктор Вања се жестоко посвађали на јавном месту

Губи ми се из живота! Снежана Ђуришић и доктор Вања се жестоко посвађали на јавном месту

Стори 07.10.2024
Снежана Ђуришић и Вања Милошевић годинама су у складној вези. Ипак, с времена на време у јавности су постојала нагађања о проблемима које пар наводно има. Да сукоб Снежане Ђуришић и Вање Милошевића није само на нивоу трача… »
Огласио се дечко Снежане Ђуришић након свађе на аеродрому: Јасно ставио до знања шта мисли о њеним увредама и псовкама

Огласио се дечко Снежане Ђуришић након свађе на аеродрому: Јасно ставио до знања шта мисли о њеним увредама и псовкама

Нова 07.10.2024
: Гинеколог Вања Милошевић, емотивни партнер певачице Снежане Ђуришић, огласио се након што је она викала на њега пред пуним паркингом београдског аеродрома. Снежана се наљутила на Вању јер је бежао од ње како их нико не би… »
Прво оглашавање гинеколога о свађи са снежаном Ђуришић на аеродрому! Бесан након њених псовки и увреда: Не долази у обзир да…

Прво оглашавање гинеколога о свађи са снежаном Ђуришић на аеродрому! Бесан након њених псовки и увреда: Не долази у обзир да…

Курир 07.10.2024
Гинеколог Вања Милошевић, емотивни партнер певачице Снежане Ђуришић, огласио се за медије након што је она викала на њега пред пуним паркингом београдског аеродрома. Снежана се наљутила на Вању јер је буквално бежао од ње… »
(Видео) Помирили се Снежана Ђуришић и Вања гинеколог: Након увреда и псовки све му опростила: Појавили се заједно

(Видео) Помирили се Снежана Ђуришић и Вања гинеколог: Након увреда и псовки све му опростила: Појавили се заједно

Блиц 07.10.2024
Екипа "Блица" снимила је Снежану Ђуришић како жестоко виче на свог дечка, гинеколога, Вању Милошевића. Ипак, чини се да је сада пало помирење, па је управо Вања Милошевић довезао Снежану Ђуришић на снимање популарног шоу… »
"Била сам заљубљена": Снежана Ђуришић је псовала Вању насред улице, а ево како је њихова љубав почела: "Људима сам била…

"Била сам заљубљена": Снежана Ђуришић је псовала Вању насред улице, а ево како је њихова љубав почела: "Људима сам била…

Блиц 07.10.2024
Екипа "Блица" уснимила је јуче жестоку свађу певачице Снежане Ђуришић и њеног партнера Вање Милошевића на аеродрому Никола Тесла у Београду. Снежана је викала Вањи да се "губи из њеног живота", а иако се сада свађају у… »
"Све ти: Ј***м, губи се из мог живота!" Снимак свађе Снежане Ђуришић и њеног дечка Вање Милошевића насред аеродрома…

"Све ти: Ј***м, губи се из мог живота!" Снимак свађе Снежане Ђуришић и њеног дечка Вање Милошевића насред аеродрома…

Блиц 07.10.2024
"Губи се из мог живота", викала је Снежана Ђуришић свом момку гинекологу Вањи Милошевићу пред пуним паркингом београдског аеродрома. Снежана није марила за то што камере стоје испред ње, јер је била понижена када је њен… »

Вести дана »