Повезане вести
Човић у хаосу, проблеми су огромни: Ситуација у српској кошарци много гора него што је он очекивао!
Хот спорт 07.10.2024
Лоше стање у нашој кошарци! Небојша Човић, први човек српске кошарке, истакао је да је ситуација у српској кошарци много лошија од очекиване, те да резултати само прикривају реалнос стање. „Знао сам да постоје проблеми… »
Човић: "Важно је да погледате ко вас критикује"
Б92 07.10.2024
Председник КСС Небојша Човић поново је говорио оостанку селектора Светислава Пешића на клупи Србије. "То је једина функција која ми је својевремено прекинута бруталним политичким приступом. Било је то 1997. године, након избора у… »
Човић: Зашто раније није потписан уговор са Пешићем? Није то питање за мене и нови тим КСС
Спортски журнал 07.10.2024
”Пешић је заслужио и изборио продужетак уговора. Ми нисмо спорни”. Светиславу Пешићу су потпуно отворена врата и немамо никакав проблем нити било какву задршку у вези са његовим радом као селектором репрезентације, изјавио је… »
Човић употребио чувени слоган: "Кад је тешко - Човић!"
Спортске.нет 07.10.2024
Председник Кошаркашког савеза Србије Небојша Човић био је гост јутарњег програма на телевизији "К1" и том приликом говорио о темама важним за домаћу кошарку. Пре свега, Човић је говорио о жељи да Светислав Пешић остане селектор… »
Небојша Човић: „Пешић је заслужио нови уговор – а зашто то није урађено није питање за мене“
Хот спорт 07.10.2024
„Имали смо четири-пет разговора са Пешићем“ Председник Кошаркашког савеза Србије, Небојша Човић, истакао је да се интензивно разговара о будућности селектора мушке репрезентације. У низу разговора који су обављени са Светиславом… »
Човић: "Пешић је заслужио нови уговор пре Олимпијских игара, зашто то није урађено није питање за мене!"
Спортске.нет 07.10.2024
Председник кошаркашког савеза Србије Небојша Човић гост је јутарњег програма на "К1" телевизији. Он је говорио о актуелној теми, останку селектора Светислава Пешића на клупи "орлова". Том приликом Човић је истакао да је са… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Драма у Турској: Авион из Приштине склизнуо са рулне стазе на аеродрому у Истанбулу, нема повређених
Курир пре 29 минутајош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 19 минутајош 1 повезана