Повезане вести

Пријавила се за посао пре 48 година, одговор добила тек сад: "Одувек сам се питала у чему је проблем, сад ми је јасно" (фото)

Пријавила се за посао пре 48 година, одговор добила тек сад: "Одувек сам се питала у чему је проблем, сад ми је јасно" (фото)

Курир 07.10.2024
Тизи Ходсон, стара 70 година, из Џедни Хила у Линколнширу, није могла да верује својим очима кад је отворила пошту и открила да је њено оригинално писмо којим се пријављује за посао каскадера на мотоциклу, послато у јануару… »
Жена добила одговор на пријаву за посао након 48 година: "Сваког дана сам чекала пошту, остаје мистерија како су ме пронашли"…

Жена добила одговор на пријаву за посао након 48 година: "Сваког дана сам чекала пошту, остаје мистерија како су ме пронашли"…

Блиц 07.10.2024
Жена која је провела деценије питајући се зашто никада није добила одговор на своју пријаву за посао из снова коначно је сазнала разлог - након читавих 48 година! Тизи Ходсон (70) из Геднеи Хилла у Енглеској, није могла да верује… »
Скоро 50 година чекала одговор на пријаву за посао, сад је сазнала зашто

BBC News 07.10.2024
Тизи Хадсон је написала пријаву за посао 1976. године. Сада је сазнала зашто никада није добила одговор потенцијалног послодавца. Скоро пола века након што је послала пријаву за посао, Британка је коначно сазнала зашто никад није… »

Блиц 07.10.2024
Скоро пола века након што је послала пријаву за посао, Британка је коначно сазнала зашто никад није добила одговор. Тизи Ходсон (70) из Гидни Хила, у Линколнширу, није могла да верује властитим очима када је отворила писмо из… »

Јужне вести 07.10.2024
ББЦ Тизи Ходсон се пријавила за посао 1976. године, али њена пријава никада није достављена послодавцу Скоро пола века након што је послала пријаву за посао, Британка је коначно сазнала зашто никад није добила одговор. Тизи… »

НИН 07.10.2024
Скоро пола века након што је послала пријаву за посао, Британка је коначно сазнала зашто никад није добила одговор. Тизи Ходсон (70) из Гидни Хила, у Линколнширу, није могла да верује властитим очима када је отворила писмо из… »

Радио 021 07.10.2024
Тизи Хадсон је написала пријаву за посао 1976. године. Сада је сазнала зашто никада није добила одговор потенцијалног послодавца. ББЦ Тизи Ходсон се пријавила за посао 1976. године, али њена пријава никада није достављена… »

Данас 07.10.2024
Жена се пријавила за посао пре 48 година и тек сада добила одговор: "Сада знам зашто ме нису примили"

Жена се пријавила за посао пре 48 година и тек сада добила одговор: "Сада знам зашто ме нису примили"

Телеграф 07.10.2024
Тиз је отворила пошту и открила да је њено оригинално писмо којим се пријавила за посао каскадера на мотоциклу, послато у јануару 1976., све време током свих ових година било иза полице поште. Тизи Ходсон има 70 година, станује… »

Вести дана »