Повезане вести

"Прикажите снимке, нека сви виде како ме силују": Велики преокрет у случају који је потресао цео свет

"Прикажите снимке, нека сви виде како ме силују": Велики преокрет у случају који је потресао цео свет

Мондо 07.10.2024
Жизел Пелико, уз помоћ свог правног тима, затражила да се видео снимци покажу јавности, јер жели да случај послужи као национални пример. Француски судија Роже Арата одлучио је да ће видео-снимци силовања Жизел Пелико бити… »
"Нека цео свет види": Жена коју је силовало више од 70 мушкараца у организацији њеног супруга шокирала изјавом: "Прикажите…

"Нека цео свет види": Жена коју је силовало више од 70 мушкараца у организацији њеног супруга шокирала изјавом: "Прикажите…

Блиц 07.10.2024
Француски судија Роже Арата одлучио је да ће видео-снимци силовања Жизел Пелико бити приказани новинарима и јавности у судници. Подсетимо, реч је о шокантном случају силовања које је организовао њен супруг и у коме је током… »
Жена чији је муж организовао да је силује 70 мушкараца тражила да се снимци силовања покажу јавности

Жена чији је муж организовао да је силује 70 мушкараца тражила да се снимци силовања покажу јавности

Нова 07.10.2024
: Француски судија Роже Арата донео је одлуку да ће видео снимке силовања Жизел Пелико бити приказане новинарима и јавности у судници. Подсетимо, ради се о шокантном случају силовања која је организовао њен муж и у којима је… »
Жена "Ђавола из Авињона" дозволила судији да пусти материјал у судници: "Нека види јавност како ме силују"

Жена "Ђавола из Авињона" дозволила судији да пусти материјал у судници: "Нека види јавност како ме силују"

Телеграф 07.10.2024
Роџер Арата, француски судија, донео је одлуку да ће видео-снимци силовања Жизел Пеликот, коју је муж 10 година дрогирао и силовао са другим мушкарцима, бити приказани на суду, што је и она сама одобрила. "Ово је јединствени… »
Шок на суђењу деценије у Француској: Жена коју је силовало више од 70 мушкараца захтева од суда - "Прикажите снимке, нека цео…

Шок на суђењу деценије у Француској: Жена коју је силовало више од 70 мушкараца захтева од суда - "Прикажите снимке, нека цео…

Курир 07.10.2024
Француски судија Роже Арата одлучио је да ће видео-снимци силовања Жизел Пелико бити приказани новинарима и јавности у судници. Подсетимо, реч је о шокантном случају силовања које је организовао њен супруг и у коме је током… »

Вести дана »