Povezane vesti
„Moj sin nije čudovište", kaže majka repera Šona Didija
Blic 07.10.2024
Reper i muzički producent Šon Kombs, poznatiji pod umetničkim imenom Didi, suočava se sa brojnim optužbama za seksualno zlostavljanje, a njegova majka kaže da je „razorena i ožalošćenja", i tvrdi da su sve to „laži". Muzičar je uhapšen u… »
"Moj sin nije savršen, ali...": Majka ozloglašenog Paf Didija govorila i o snimku na kom zverski tuče bivšu
Mondo 07.10.2024
Majka repera Šon Didi Kombsa oglasila se putem advokata i progovorila o teškim optužbama koje se stvaljaju na teret njenom sinu. Reper Šon Dedi Kombs optužen je za se**ualno zlostavljanje, silovanje i brojna druga kriminalna dela. Već neko vreme se… »
"Moj sin nije savršen..." Oglasila se majka ozloglašenog Paf Dedija, pa pomenula snimak na kom reper zverski tuče bivšu…
Kurir 07.10.2024
Reper Šon Didi Kombs nedavno je uhapšen u Njujorku, a sad se oko svega oglasila njegova majka Dženis Smols Kombs, koja je stala u njegovu odbranu. Repera terete za reketiranje, trgovinu ljudima i druga kriminalna dela. "Slama mi se srce kad vidim da… »
Oglasila se Didijeva majka: "Moj sin nije čudovište, napravio greške u prošlosti"
B92 07.10.2024
Didijeva majka javno je stala u odbranu sina koji se suočava s nizom optužbi za seksualno zlostavljanje i trgovinu ljudima. Dženis Kombs, majka Didija Kombsa, u nedelju je dala izjavu preko advokata Natli G. Figers. "Moj sin nije čudovište kakvim ga… »
"Paf Dedi je upleten u pucnjave" Progovorila žena koja je vodila istragu ubistva Tupaka: "Jeste li primetili dva ključna…
Kurir 07.10.2024
Reper Tupak Šakur ubijen je 1996. godine u pucnjavi, a s njom se sada sve glasnije povezuje i Šon Didi Kombs, koji je nedavno uhapšen i koji se tereti za reketiranje, trgovinu ljudima i druga kriminalna dela. Istražiteljka mesta zločina u slučaju… »
Vesti dana »
"Bajatović i vlast u zagrljaju kriminala": Uhapšeni direktor Gradskog preduzeća bio u SPS-u, pa u SNS-u (foto)
Pravda pre 2 satajoš 90 povezanih
Otkriven mogući uzrok pada nadstešnice? Bivši direktor „Infrastrukture Železnice“ pod lupom zbog tragedije u Novom Sadu
Pravda pre 5 satijoš 87 povezanih
Bajden: Primirje između Izraela i Hezbolaha počinje u sredu u 4 ujutru
Vreme pre 54 minutajoš 72 povezane
Poslednji trening zvezde pred meč sa štutgartom: Pozitivna atmosfera u crveno-belom taboru!(foto+video)
Hot sport pre 4 satijoš 42 povezane
Tramp preti povećanjem carina Kini, Meksiku i Kanadi: Šta to znači i kakve su reakcije?
Danas pre 8 satijoš 36 povezanih