Povezane vesti
ZVANIČNO! Vest koju su svi čekali: Otkriveno da li se Saša Popović vraća u Zvezde Granda
Story 07.10.2024
Prošle subote otpočela je nova sezona takmičenja "Zvezde Granda", koja je donela nove promene, a najočiglednija je da na čelu produkcije nije sedeo Saša Popović. U njegovu fotelju seo je Voja Nedeljković pa se osvrnuo na povratak Saše Popovića. - Ja sam… »
"Sale, dođi, nastavi svoj posao tamo gde smo stali": Voja Nedeljković otkrio kada se očekuje povratak Popovića u "Zvezde…
Blic 07.10.2024
Kreativni direktor "Granda" Saša Popović neko vreme je odsutan iz emisija zbog zdravstvenog stanja, a kolege u "Zvezdama Granda" s nestrpljenjem iščekuju njegov povratak. Na njegovom mestu je trenutno voditelj Voja Nedeljković koji je otkrio kada se… »
Vesti dana »

Jesen je, ali i dalje letnje temperature: Sutra sunčano i veoma toplo i do 33 stepena, evo kad će kiša
Telegraf pre 2 satajoš 45 povezanih

Promena u vlasništvu Gasproma: Ova firma je sad VEĆINSKI VLASNIK - kako će se ovo odraziti na sankcije NIS-u?
Telegraf pre 1 satjoš 20 povezanih

Ko neće moći da legalizuje objekat: Dva su slučaja! Ministarka Sofronijević o detaljima novog zakona o legalizaciji
Kurir pre 1 satjoš 53 povezane

Srpski rvač o tri prsta u Zagrebu: "Pokazivao sam broj osvojenih medalja"
B92 pre 3 minutajoš 26 povezanih