Povezane vesti
„Vlast nastavlja progon moje porodice“: Šta se krije iza odluke da se bratu Novice Antića privremeno oduzme pasoš na…
Nova 07.10.2024
: Bivši predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić i njegov brat Vaso, u nedelju su pokušali da posete svoje rođake u selu Jasenovac u Hrvatskoj. Međutim, u tome su sprečeni na graničnom prelazu Batrovci, gde je Antićevom bratu privremeno… »
"Nastavlja se progon moje porodice": Novica Antić vraćen sa Batrovaca, njegovom bratu oduzet pasoš
Radio 021 07.10.2024
Bivši predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić izjavio je da vlast nastavlja progon njegove porodice, a poslednji slučaj je bio u nedelju popodne, kada su vraćeni sa graničnog prelaza Batrovci. Kako je rekao Antić, njegovom bratu Vasi je… »
Novica Antić: Nastavlja se progon moje porodice, bratu oduzet pasoš
Insajder 07.10.2024
Bivši predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić izjavio je da vlast "nastavlja progon njegove porodice", a poslednji slučaj je bio u nedelju popodne, kada su vraćeni sa graničnog prelaza Batrovci, a bratu Vasu je, kako kaže, oduzet pasoš, bez… »
Novica Antić: Vlast nastavlja progon moje porodice, vraćeni smo sa granice
N1 Info 07.10.2024
Bivši predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić izjavio je da vlast nastavlja progon njegove porodice, a poslednji slučaj je bio u nedelju popodne, kada su vraćeni sa graničnog prelaza Batrovci, a bratu Vasi mu je oduzet pasoš, bez naloga… »
Novica Antić vraćen sa granice, bratu oduzet pasoš: Vlast nastavlja progon moje porodice
Danas 07.10.2024
Bivši predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić izjavio je da vlast nastavlja progon njegove porodice, a poslednji slučaj je bio u nedelju popodne, kada su vraćeni sa graničnog prelaza Batrovci, a bratu Vasi mu je oduzet pasoš, bez naloga… »
Vesti dana »
Na snazi prekid vatre između Hezbolaha i Izraela, libanska vojska preuzima kontrolu juga zemlje
Nedeljnik pre 1 satjoš 33 povezane
BLOG UŽIVO Nastavlja se burna sednica: U skupštinskoj sali raspoređeno obezbeđenje, opozicija ne učestvuje
Nova pre 5 minutajoš 30 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Kijev istražuje kvar na granatama za minobacače; Pentagon: 12.000 severnokorejskih vojnika u blizini Ukrajine
RTV pre 2 satajoš 15 povezanih
Akcije američkih i evropskih proizvođača automobila padaju posle Trampove najave viših carina
Nova ekonomija pre 1 satjoš 7 povezanih
Nervozni Gvardiola sam sebe izgrebao, pa poslao zabrinjavajuću poruku!
Sportske.net pre 2 satajoš 9 povezanih