Povezane vesti
(Foto): ''imala sam kuku, bila sam kapetan kuka'' Ovako je Edita izgledala nekada - o ovim estetskim zahvatima je govorila
Blic 07.10.2024
Poznata pevačica Edita Aradinović ne krije da vodi računa o svom izgledu, a od početka njenog pojavljivanja na sceni mogli smo da pratimo promenu njenog izgleda iz godine u godinu. Edita nikada nije krila da je na sebi pravila promene estetske… »
"Bila sam kapetan kuka" Evo kako je Edita izgledala na početku karijere, pevačica o intervencijama govori javno
Kurir 07.10.2024
Edita Aradinović ne krije da vodi računa o svom izgledu, a od početka njenog pojavljivanja na sceni mogli smo da pratimo promenu njenog izgleda iz godine u godinu. Edita nikada nije krila da je na sebi pravila promene estetske prirode, a na internetu… »
(Foto) ćerka Harisa i Meline zapalila mreže vrućom fotkom: Đina pokazala izvajanu figuru u teretani, a zbog njega je na…
Blic 07.10.2024
Ćerka Harisa i Meline Džinović ne prestaje da privlači pažnju na društvenim mrežama svojim fotografijama, a to je i ovog puta uradila. Đina ne krije da voli zdrav život i da vodi računa o liniji , pa neretko objavljuje fotografije sa treninga… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO “Prosveta prima finalni nokaut, cilj im je da se ne podignemo”: Veliki pritisci na profesore i nastavnike, zakazan novi protest
Nova pre 2 minutajoš 31 povezana
Radnici GSP-a sa studentima u protestnoj šetnji: Traže opstanak trolejbusa
Vreme pre 1 satjoš 23 povezane
Vesić rekao tužiocu: Nadstrešnica bi pala i da je bilo upotrebne dozvole
Radio 021 pre 6 satijoš 6 povezanih
Tramp: SAD će preuzeti Gazu, biće to Rivijera Bliskog istoka
Radio 021 pre 26 minutajoš 56 povezanih
Ubo policajca nožem u šaku! Pokrenuta istraga protiv Luke (19) zbog napada u Hilandarskoj: Otkriveno kako je počela drama
Blic pre 44 minutajoš 26 povezanih