Повезане вести

(Фото): ''имала сам куку, била сам капетан кука'' Овако је Едита изгледала некада - о овим естетским захватима је говорила

(Фото): ''имала сам куку, била сам капетан кука'' Овако је Едита изгледала некада - о овим естетским захватима је говорила

Блиц 07.10.2024
Позната певачица Едита Арадиновић не крије да води рачуна о свом изгледу, а од почетка њеног појављивања на сцени могли смо да пратимо промену њеног изгледа из године у годину. Едита никада није крила да је на себи правила… »
"Била сам капетан кука" Ево како је Едита изгледала на почетку каријере, певачица о интервенцијама говори јавно

"Била сам капетан кука" Ево како је Едита изгледала на почетку каријере, певачица о интервенцијама говори јавно

Курир 07.10.2024
Едита Арадиновић не крије да води рачуна о свом изгледу, а од почетка њеног појављивања на сцени могли смо да пратимо промену њеног изгледа из године у годину. Едита никада није крила да је на себи правила промене естетске… »
(Фото) ћерка Хариса и Мелине запалила мреже врућом фотком: Ђина показала извајану фигуру у теретани, а због њега је на тешким…

(Фото) ћерка Хариса и Мелине запалила мреже врућом фотком: Ђина показала извајану фигуру у теретани, а због њега је на тешким…

Блиц 07.10.2024
Ћерка Хариса и Мелине Џиновић не престаје да привлачи пажњу на друштвеним мрежама својим фотографијама, а то је и овог пута урадила. Ђина не крије да воли здрав живот и да води рачуна о линији , па неретко објављује… »

Вести дана »