Povezane vesti
Ovaj čovek živi na selu i ništa ne kupuje! Sa porodicom sve sam proizvodi: Ne želi u Nemačku, zadovoljan je život i ovde
Blic 07.10.2024
Imam 30 grla stoke, junice, telad, nešto malo ovaca i dve-tri koze i živimo lepo, solidno... Svoje plastenike, svoje vrtove... Živim na selu i faktički, ništa ne kupujem, sve sami proizvedemo, ponosno kaže Izet Špilja Habibović iz Žirča kod Tutina koji s… »
OVAJ ČOVEK NIŠTA NE KUPUJE, A U NEMAČKU NE BI NIKAKO: Ali tamo redovno šalje pune torbe zimnice! Kao malom nadenuli mu nadimak…
Kurir 07.10.2024
ŽIRČE - Imam 30 grla stoke, junice, telad, nešto malo ovaca i dve-tri koze i živimo lepo, solidno... Svoje plastenike, svoje vrtove... Živim na selu i faktički, ništa ne kupujem, sve sami proizvedemo, ponosno kaže Izet Špilja Habibović iz Žirča kod… »
Vesti dana »

„Napad na jednog od nas je napad na svakog od nas“: Održan protest podrške članovima zborova čiji su ulazi vandalizovani
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Vremenska prognoza za utorak, 12. avgust: Danas veoma toplo, temperatura do 38 stepeni
Beta pre 3 satajoš 1 povezana

(Video) "ruke čiste, a savest mirna": U jeku političke krize Dodik bere borovnice na Jahorini sa patrijarhom Porfirijem
Blic pre 3 satajoš 1 povezana