Povezane vesti
„Moj sin nije čudovište", kaže majka repera Šona Didija
Južne vesti pre 31 dana
Getty Images Reper Didi sa majkom Dženis na dodeli MTV nagrada 2023. godine Reper i muzički producent Šon Kombs, poznatiji pod umetničkim imenom Didi, suočava se sa brojnim optužbama za seksualno zlostavljanje, a njegova majka kaže da je… »
BBC News pre 31 dana
Reper i producent Šon Didi Kombs suočava se sa više od 100 teških optužbi, ali majka ga brani. Reper i muzički producent Šon Kombs, poznatiji pod umetničkim imenom Didi, suočava se sa brojnim optužbama za seksualno zlostavljanje, a njegova majka… »
Radio 021 pre 31 dana
Reper i producent Šon Didi Kombs suočava se sa više od 100 teških optužbi, ali majka ga brani. Getty Images Reper Didi sa majkom Dženis na dodeli MTV nagrada 2023. godine Reper i muzički producent Šon Kombs, poznatiji pod umetničkim imenom Didi… »
"Moj sin nije čudovište", kaže majka repera Šona Didija
NIN pre 31 dana
Reper i muzički producent Šon Kombs, poznatiji pod umetničkim imenom Didi, suočava se sa brojnim optužbama za seksualno zlostavljanje, a njegova majka kaže da je "razorena i ožalošćenja", i tvrdi da su sve to "laži". Muzičar je uhapšen u… »
„Moj sin nije čudovište“, kaže majka repera Šona Didija
Danas pre 31 dana
Reper i muzički producent Šon Kombs, poznatiji pod umetničkim imenom Didi, suočava se sa brojnim optužbama za seksualno zlostavljanje, a njegova majka kaže da je „razorena i ožalošćenja“, i tvrdi da su sve to „laži“. Muzičar je uhapšen… »
Vesti dana »
Pajtić: Možda bi bilo prikladnije da Proglas preuzme organizaciju protesta
Radio 021 pre 1 satjoš 61 povezana
Do 30 dana pritvora osumnjičenima za nasilničko ponašanje na protestu u Novom Sadu
B92 pre 1 satjoš 39 povezanih
Kraj za olafa šolca, pada vlada! Totalni haos u Nemačkoj, slede izbori, a pobeda Trampa je donela samo još problema: "užasnuti su"
Blic pre 3 satajoš 54 povezane
Fon der Lajenova i Mišel razgovarali s Trampoom o budućoj saradnji
Politika pre 1 satjoš 53 povezane