Povezane vesti
„Moj sin nije čudovište", kaže majka repera Šona Didija
Južne vesti 07.10.2024
Getty Images Reper Didi sa majkom Dženis na dodeli MTV nagrada 2023. godine Reper i muzički producent Šon Kombs, poznatiji pod umetničkim imenom Didi, suočava se sa brojnim optužbama za seksualno zlostavljanje, a njegova majka kaže da je „razorena i… »
BBC News 07.10.2024
Reper i producent Šon Didi Kombs suočava se sa više od 100 teških optužbi, ali majka ga brani. Reper i muzički producent Šon Kombs, poznatiji pod umetničkim imenom Didi, suočava se sa brojnim optužbama za seksualno zlostavljanje, a njegova majka kaže da… »
„Moj sin nije čudovište“, kaže majka repera Šona Didija
Danas 07.10.2024
Reper i muzički producent Šon Kombs, poznatiji pod umetničkim imenom Didi, suočava se sa brojnim optužbama za seksualno zlostavljanje, a njegova majka kaže da je „razorena i ožalošćenja“, i tvrdi da su sve to „laži“. Muzičar je uhapšen u septembru ove… »
"Moj sin nije čudovište", kaže majka repera Šona Didija
NIN 07.10.2024
Reper i muzički producent Šon Kombs, poznatiji pod umetničkim imenom Didi, suočava se sa brojnim optužbama za seksualno zlostavljanje, a njegova majka kaže da je "razorena i ožalošćenja", i tvrdi da su sve to "laži". Muzičar je uhapšen u septembru ove… »
Radio 021 07.10.2024
Reper i producent Šon Didi Kombs suočava se sa više od 100 teških optužbi, ali majka ga brani. Getty Images Reper Didi sa majkom Dženis na dodeli MTV nagrada 2023. godine Reper i muzički producent Šon Kombs, poznatiji pod umetničkim imenom Didi, suočava… »
Vesti dana »

Neredi u Srbiji: Demolirane prostorije SNS, policija pretukla momka u Valjevu
BBC News pre 57 minutajoš 106 povezanih

Pljuskovi sutra u ovim delovima zemlje Evo kada se očekuje pad temeprature
Alo pre 1 satjoš 31 povezana

Novi snimak iz Valjeva: Policajac pita mladića na asfaltu „je l si ti opozicionar“, a onda ga šutira u glavu
N1 Info pre 1 satjoš 11 povezanih

Tramp uoči sastanka sa Putinom: 'Visoki ulozi', Lavrov u majici SSSR
BBC News pre 17 minutajoš 24 povezane