Povezane vesti
Ministarka Đurđević Stamenkovski: Svaki dan bi trebalo da bude posvećen deci
Kurir 07.10.2024
Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski otvorila je danas manifestaciju "Dečija nedelja" koja traje do 13. oktobra i tom prilikom istakla da bi svaki dan trebalo da bude posvećen deci. Ona je najavila da će se ta… »
Prošle godine 1.000 slučajeva povrede prava deteta u Srbiji: Kako smo otvorili Dečju nedelju?
Danas 07.10.2024
Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je danas na otvaranju Dečje nedelje da ne postoji značajnija nedelja u kalendaru, ali da je važno naglasiti da samo nešto više od 20 odsto stanovništva Srbije čine deca i da je u prošloj godini bilo 1.000 slučajeva… »
Počela Dečja nedelja, traje do 13. oktobra
Beta 07.10.2024
Dečja nedelja počela je danas i traje do 13. oktobra, a ovogodišnji slogan manifestacije glasi "Ja sam dete, imam plan: tolerancija i ljubav za svaki dan". Na svečanom otvaranju u Galeriji Radio televizije Srbije (RTS) ministarka za brigu o porodici i… »
Vesti dana »
Pao istorijski dogovor na samitu NATO Tramp šalje Erdoganu zver od aviona, ukida i sankcije: "Nećemo tako s prijateljima"
Blic pre 43 minutajoš 28 povezanih
Le Pen ostaje osuđena za proneveru, ali će moći da se kandiduje za predsednicu Francuske
Nedeljnik pre 2 satajoš 39 povezanih
Poslanici završili rad za danas, deo opozicije ometao govor ministarke Đurđević Stamenkovski
RTS pre 33 minutajoš 38 povezanih
Ko je biznismen optužen za pranje 72 miliona? Papić pod lupom 3 tužilaštva, svedočio u slučaju Belivuk, sa Bobom prodavao jahtu, ženi mu oduzeli lux torbe...
Kurir pre 2 satajoš 29 povezanih
Britanska vojska: Pogođena tri tankera u Hormuskom moreuzu
Serbian News Media pre 33 minutajoš 34 povezane