Povezane vesti
"Gledao me je u Jutarnjem, a sutradan preminuo": Njegovu smrt nikada nije prebolela, a zbog jednog se i dalje kaje
Mondo 07.10.2024
Kristina Radenković prisetila se pokojnog oca i dana kada je preminuo. Kristina Radenković svoj privatni život ne eskponira previše, dok je jednom prilikom je progovorila o najvećem životnom udarcu. Ona je kao mlada ostala bez oca Bobana. Tu ranu nikad… »
"Gledao me je u jutarnjem, A sutradan je preminuo" Voditeljka RTS zbog očeve smrti patila četiri godine: "Bila sam ljuta"
Kurir 07.10.2024
Voditeljka RTS Kristina Radenković retko deli informacije iz svog privatnog života. Jednom prilikom, u ispovesti za Kurir voditeljka je otkrila da jednu ranu nikad nije prebolela. Kristina je pre nekoliko godina ostala bez oca. Voditeljka je o vezanosti… »
"Bila sam ljuta na njega što me je napustio": Voditeljka RTS- a njegovu smrt nikada nije prebolela: "Izborila sam se sa…
Blic 07.10.2024
Voditeljka RTS-a, Kristina Radenković, bila je jako vezana za oca od čije se smrti nikada nije oporavila. Kristina je kao mlada ostala bez oca Bobana, a jednom prilikom, tokom izveštavanja sa fudbalskog Svetskog prvenstva u Kataru, voditeljka se… »
Vesti dana »
Jučerašnja studentska akcija prikupljanja potpisa je uspela! – Tim Kreni-Promeni Prikupljanje potpisa
Volim Zrenjanin pre 16 minutajoš 44 povezane
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, radnici postavljaju montažne objekte za Novu godinu (FOTO)
Danas pre 2 satajoš 18 povezanih
Nenezić: Rezultat Samoopredeljenja nije iznenađenje, Kurti školski pokazao kako se izbori dobijaju
N1 Info pre 16 minutajoš 52 povezane
Šta se zapravo dogodilo juče na Floridi? Zelenski ima razlog za slavlje
Vesti online pre 1 satjoš 62 povezane